Sunismyson iknrkc görüntülü arayıp testi gösterdim bütün sevdiklerime ama o tepkilerini kaydetmeyi unuttum olayın şokuyla😂
[silindi] iknrkc Eşimle bir süre kimseye soylemeyecektik.Annem bize geldi,sen hamilesin dedi,kendi anladi.Cinsiyetede kız dedi,buda dogru cikarsa annem ermiş😊
LLimonn Ben hiç birşey yokmuş gibi öylesine aradım klasik zaten hergün görüntülü konuşuyorum annemle🤍 Böyle uyukluyodu uzanmıştı 😅😅 nabıyosun nasılsın filan derken tak testi gösterdim kadın şaşırdı nasıl yani dedi yataktan fırladı filan gözlüğünü taktı bana ilk kelimesi dikkat etti baktım gözleri filan doldu😂😂 canım annem ya
iknrkc Nursena2 selam postu açan benim az önce dayanamayıp annemi ve kayınvalidemi görüntülü arayıp ultrason resmini gösterdim yüzyüze söylemeye utandım 🤦🏻♀️☺️
imcakir iknrkc ben ultrason görüntüsünü fotoğrafçıdan çıkarıp herkese ayrı fıtoprafın altına da yazı yazdırmıştım onu verirken de videoya çekmiştim güzel bir anı olmuştu Devamı gelmedi ama olsun
ZeynepDuru17 iknrkc kv babama söyledi. Ben 6 aylıkken anneannem söyledim herkese söylemedim çoğu kişi doğum da öğrendi 🤣