Nur67 Merhaba kızlar bugün adetimin 12. Günü ben lh yüksekliğinden dolayı böyle çıktığını düşünüyordum bugün silikleşti sizce yumurtlama ve çatlama mı oldu? Çok erken oldu sanki eğer olduysa da.. tedirginim fikirlerinize ihtiyacım var.
Sunismyson Nur67 her kadının yumurtlama günü farklı. Evet yumurtlama olmuş koyu çizginin olduğu gün ama çatlamayı bilemedim. Bu arada tamamen silikleşene kadar şans var demek oluyor yani yumurtlama zamanında sayılırsın hala.
Asena6532 Nur67 canım bu test bir gebenin günlüğü testiyse doğru sonuç çıkıyor.Ben hep yumurtlama gününe uygulamadan bakıyordum meğerse yanlışmış.Eşimin de sperminde sıkıntı olunca uygulamaya göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiyi bırakırdık sprem kaliteli olsun diye halbuki o değerlendirmediğim günler yumurtlamaymış.Dün doktoruma gittim pazartesi çarşamba cuma ilişki önerdi dün ovulasyon testi yaptım pikti. bak benim testim de böyle endişelenme muhakkak değerlendir silikleşene kadar
Nur67 Sunismyson diğer ikisi yaptığım an koyu çıktı atayım size ya bu da silik çıktı bende tam emin olamadım pik değil mi diye
Nazli_3009 Nur67 bence tedirgin olma değerlendir gitsin bazen adetten hemen sonra da yumurtlama oluyor bazen de çok geç
Nur67 Asena6532 yok bu innovita marka canım. Sizin evet pik de ben emin olamadım pik olup olmadığına o yüzden