richgirl10 Kızlar dr yazdı bende kullanıyorum fakat dışkının rengini bildiğiniz simsiyah yapıyor. Başına gelen var mı? Normal midir
Turuncukadin richgirl10 simsiyah olur hatta mide bulantısı vs yapabilir ishal yapabilir. Bende de sürekli olan bir durum ama demir ilacı ekstra vermedi doktor bana multivitamin kullandığım için
Ymrtsy richgirl10 benimde aynı olmuştu doktoruma söyledim ilacı değiştirdi canım sende bir sor istersen farklı marka bir ilaç versin
Zeynep9120 Turuncukadin multivitamindeki demir oranı dusuk gelıyoms ayrıyeten demir ilacı vermesi gerekıyor bana doktorum öyle yaptı
serifeaslan01 Bende kullandım aynı şekilde oluyor rengi hatta kabızlık bile yapıyor ama kansızlığa gerçekten iyi geliyordu diyebilirim
richgirl10 serifeaslan01 serifeaslan01 ay iyi bari rahatladım. Kanım çok düşmüş doğum anında sıkıntı olabilirmiş
emineee118371837 richgirl10 doğuma kadar kullandırır sanırım hiç sormadım ama önemli bi ilaç bence kullanmamız lazım
Zeynep9120 richgirl10 bende kullanıyorm bnu yanında multivitaminde alıyorum benmde aynı siyahh normal bi durummuş canm korkma
Hazii19 Endişelenme bende gebelik başlangıcından beri kullanıyorum yeni bu ilaca geçtim kan ilaçlarının hepsi yapıyor bunu:)