Cambardak__ Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah 🥰🤲
Açıkcası şöyle ben izmirde yaşıyorum tayin sebebi ile Mardindeydik bahçeçi Diyarbakır da yapmıştım tüp bebeği ilk trasferim de oradaydık transferden asla yatamadım aşırı çişim vardı ve girip yaptım yarım saat Sonra arabamızla bir saatlik yolculuk yapıp evimize geldik 3 gün oturdum ağır iş yapamadım yemek falan yaptım ama öyle yattım diyemem yalan olmasın kabak çekirdeği tükettim düzenli beslendim ceviz badem fındık falan az yağlı şeyler yedim 5.gün sabah test yaptım silik çıktı kan verdim 50 çıkmıştı 🥰
Geçen sene İzmir e tayinimiz çıktı ama trasfer için kendi aracımızla önce Mardin e gittik arkadaşımız bizş misafir etti sağolsun 21 mayısta trasfer oldum Diyarbakır da sonra arkadaşımıza göndük bu sefer yatma şansın pek olmadı çünkü kızım vardı arkadaşım hamileydi onunda bir oğlu vardı ev kalabalıktı 2 gece kaldık orada 23 mayısta yola çıktık o gece konyada polis evinde kaldık 24 mayıs ta evimize gelmiştik 25 mayıs erken olmasına rağmen test yaprım çıkmadı 26 sındaa yaptım çıkmadı 27 si sabah uyandık yaptım bu sefer eşimede gösterdim dedim ki olmadı hayırlısı dedi oda bende hemen tezmiliğe giriştim evi kaldırdık indirdik balkonları yıkadım kovaları taşıdım kızımla oynadım ettim evde bir adet testim kalmıştı 28 mayıs sabahı testi yaptım koydum yüzümü yıkadım bi baktım ki çift çizgi 🥰🤲 hemen kan vermeye gittik sanırım 64 yada 74 geldi kan sonucum şuanda 34+2 haftalık hamileyim oğlum olacak 🥰💙
Demem o ki yediğimiz içtiğimi yattığımız hareketli olduğumuz sanki pek etkilemiyor iki embriyom olmuştu ikisi de tuttu bir kızım bir oğlum olsun istedim Rabbim nasip etti inşallah bu yoldaki herkes benim gibi kucağına alır bebeklerini 🤲🤲
Uzun oldu biraz kusura bakmayın yazmak istedim yürüyüşünüzü eksik etmeyin kanlanma önemli rahim için ve güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰🥰💙🩷🤲🤲🧿🧿