a-b1 esraasel34 Olmaz olmaz korkma 🥰Ama yükselirse ciddiye al canım benim doktorum 20 25 e kadar sorun görmedi sen yine de danışırsın yükselme durumu olursa. İnşallah olmaz
bebegimibekliyorum__ sena0104_ merhaba kaç haftalıksınız bende sizin gibiyim de 20 ye düşürene kadar neler çektik ve şu an da antibiyotik kullanıyorum siz ne durumdasınız acaba
maristar3440 esraasel34 rica ederim. İsterseniz kadın doğuma gidemiyorsanız aile hekiminize gidebilirsiniz o da sonuçlarınızı görür ekrandan en azından yönlendirir sizi
Hasret72 Ben 52 idi antibiyotik tedavisi yapıldı 10 a düştü şuan 15 Kadın doğum doktoru ilaçlık değil dedi. Yüksek ama zarar verecek kadar değil
esraasel34 Mrvsmt2502 yok canım kendimi kötü hissetmiyorum ağrılarım var ama bebeğin ters olmasından kaynaklı dedi doktor enfeksiyonla ilgili bi sıkıntım yok gibi bildiğim kadarıyla çok teşekkür ederim
gunesveguney sena0104_ sürekli böyle çıkması ile ilgili doktorunuz bir şey dedi mi size? Benim yaklaşık 1 yıldır cep 10-20 arası ama bi sebep bulamadılar belirti de yok hiç ateş falan
sena0104_ gunesveguney canım ben ms hastasiyim herseyi ona bağlıyorlar o yüzden sormuyorum artık kullandığım ilaçlar cok ağırdı 3 sene önce halaa atamadim malesef
gunesveguney sena0104_ anladım çok geçmiş olsun, benim de son 1 yıldır hep yüksek romatizma falan dahil her şeye bakıldı bi şey bulamadılar