Ayseleraslan Merhaba kızlar bugün kontrlüm vardı ilk defa nst odasına girdim bebeğim çok tekme attı rahatsız oldu galiba 😊 bebiş 2500 grm başaşağı pozisyonda şuanda doktor normaş doğum büyük ihtimal dedi😊 Sizlerin nasıl
Handebl Ayseleraslan maşallah beşinin kilosu çok iyi canım benimki 2050 gr bende 34. Haftaya yeni girdim nts daha hiç bağlanmadı bana neden bilmiyorum
gulistancnsvn Ayseleraslan benim de bebişim 34haftalik oldu başi aşağida büyük ihtimal normal doğum, bugün nst ye ilk defa girdim her şeyi güzel çikti, 46sm tek sikinti kilosu azmiş 2200gr dediler. Inşaallah yakin zamanlarda kilo alir
MelekArel Ayseleraslan 34+4 olduk bizde geçen hafta 2.600 gr 46 cm dedi 💙 haftaya tekrar kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş 😊 Bu arada ben nst ye ekstra ücret ödemiyorum 🙄
Ayseleraslan Handebl olsun alır canım kilo bir dahakinde bağlarlar sanada belki benim gittiğim hastanededr nst 75 tlydi bayada pahalı
Handebl Ayseleraslan oda mı paralıymış canım 🙈 ben bilmiyodum belki sezeryan istiyorum diye bağlamamıştır doktor kuzum
gulistancnsvn Ayseleraslan evet çalişiyorum şu an, hareket etmek kolay doğum salliyor diye ama artik son 1hafta kaldi çikacam