Nazlihiilall canbebekku21 Anne; 23.12.2002 Baba; 29.01.1996 SAT; 7 Ağustos Banada bakabilir misiniz doktor bu haftaki kontrolde net göstermiyor kendini bacak arası kapalı bir şey söylemem dedi tahmin de etmedi
canbebekku21 Eymenkuzusu ilk çoçuğunda hamile kaldığın yıl önemli ay yıl gün bide eşinizn mi sizinmi tarih diye belirtirmisnz🌸
nurdaneg0716 canbebekku21 Ay amaninn inşallah 🥰😍 bı oğlum var yeni gebelik daha öğrenmedik de kız olmasını çok isterim🤲🏻
Ebru_ebru canbebekku21 Teşekkür ederim bu arada bende kız hissettim hep aslında ama hayırlısı olsun bakalım ☺️ detaylıda kesinleşir sanırım bugün hatta eşime dedim oğlum diye seviyorsun birde doğumda elimize kız bebek veriliyormuş dedim 😂😂😂😂
canbebekku21 Ebru_ebru yaa tarihleriniz doğruysa yanıldığı binde bir olmuş aslında 🌸 Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin ama en önemlisi sağlık 🌸
canbebekku21 Delihatunnn kadınların kanı 3 yılda bir erkeklerin kanı 4 yılda bir yenileniyor anne hamile kaldığında en son kimin kanı yenilenmiş ise cinsiyet odur 100 kişiden 94 ü doğru çıkıyor çok büyük bi oran