Zeynepkab Mgsh betan güzel çıkmış bence eğer bir sorun olsaydı daha düşük çıkardı sen kalbini ferah tut canım. Napıyoruz stres yapmıyoruz sakin oluyoruz sağlıkla çocuğumuzu kucağımıza alıyoruz inşaAllah ❤️
Mgsh Zeynepkab Canın senin beta kaçtı öğrendiğinde benim çıkan beta olması gerekenden düşükmü sence 16 kasımda başlamıştı reglim geçen ay Beta değerüne göre kaç haftada oluyorum
Mgsh Başlıklarda4- 5 haftalık gebeliklerde 32 bin betadan bahsediyorlar Eğer gerçekten böyleyse ben hiç ümit bağlamayayım? Yorumunuz nedir
Mom6535 Mgsh benim 8 haftalık beneğimin betası 10 bindi saçma her insan bir olmuyor ikinci gebeliğimde betam 8 haftalıkta 4 binlerdeydi değerlere çok takılmamak lazım
Mgsh Başlıkları okurken gördğm birde ayla söylemişti bu fitil ve iğne nedir? Kimler nasıl kullanabiliyor
superstar_00 Mgsh progestan fitil ilacı kanamayı durduruyor iğne de kanamayı durduruyor ilk gebeliğimde şiddetli kanamam olmıştu 3. ay tamamlanıncaya kadar kullandım bu ilaçları.
sd18 Mgsh kanama yoğunsa ve geçmiyorsa düşük yani kimyasal da olabilir ama siz 2 güne bir beta takibi yapın ve ilacı kullanın mutlaka
ReyHalVe21 Mgsh vallahi telaşla okudum inşallah birşey olmaz diye çok sevindim umarım hiçbir sıkıntı olmaz ve hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı 🥹🫠🩷🥲
Zeynepkab Mgsh ben yarın tam 6+0 oluyorum hala hiç doktora gitmedim randevum haftaya perşembe çok merak ediyorum
Mgsh superstar_00 Hımmm Aylacım peki bunlar betası daha yüksek olan kişileremi yazılıyor bana fitili yazsa olmazmıydı🥲 cuma günü sorgulayım bunu.