Rumsss23 Merhaba anneler. Gebeliğimde 15. Haftadayım ve idrarda enfeksiyon çıktı ama kültür testi verdiğimde üreme olmadı. Zaman zaman kahverengi, sarı akıntım oluyor bu durumu yaşayan var mı çok korkutuyor.
Kaannur Canım aynı durumu bende yaşadım gebelikte enfeksiyon olması normal doktorum fitil verdi bana iki tane birde krem şu an için bir sıkıntı yok akıntım geçti birde iç çamaşırını her gün değiştir ve 3,5 litre suyunu iç inan o çok iyi geliyor
Kaannur @tazeannesese trivag fitil Travazol krem birde gyno lomexin verdi ilk fitili kullandıktan sonra üç gün ara verdim sonra diğer fitili kullandım kremi de sabah akşam sürmek gerekiyor hamilelikte hassaslaştığımız için doktorum gayet normal dedi enfeksiyona daha yatkın oluyormuşuz o yüzden doktorunla görüş ve tedaviye başla hemen
tazeannesese Kaannur doktorum bana uroday saşe werdi tek kullanımlık birde donaxyl fitil werdi. Donaxyl ile ilgili kanama, lekelenme yapıyor gibi yorumlar okudum tedirgin oldum. Bilginiz War mi bu fitil hakkında
Kaannur @tazeannesese ben o fitili kullanmadım canım ama eğer doktorun vermişse mutlaka kullan çünkü enfeksiyon kötü zaten kanama yapsa doktor vermez ben enfesksiyondan dolayı alttan muayene olduğumda doktoruma sordum dedim internette erken doğuma sebeb verir yazıyor doktorum dediki internette yazanlara itibar etmeyin bir sorun olsa biz bakmayız zaten o yüzden sende doktoruna güven lütfen