Bahartekinsoyy Ne yapabilirim bunun için daha çok erken 7ye yaklaşık kilo aldım 2 ayda ve doktor dedi ki kilo değil bunlar ödem toplamış vücudun
Baby_B Bahartekinsoyy 2 ayda 7 kilo cokmus Daha cok yeni,hareketsiz mi kaliyosunuz,tuz tuketiminiz nasil
Emeltsb Bahartekinsoyy çok erken başlamış ödeminiz tuzu kesmenizi ve bolca hareket etmenizi öneririm ileriki aylarda daha rahat etmeniz açısından YouTube’da hamile 1. Trimester Pilates videoları var ya da hamileyiz yürüyoruz yazın evde yürüyüş videoları iyi gelebilir doktorunuzun izni varsa
Minnakpopus Bahartekinsoyy bende aynı durumdayım okadar çok patlamak üzere gibi ki vücudum 😵💫 napacam bilmiyorum doktorum da bişey demedi ama 🤷🏻♀️
lutka01 Bahartekinsoyy bende aynı durumdayım uyanınca ellerim ayaklarım sızlıyor şişlikten yüzüklerim sıkıyor ne yapmak lazım bilmiyorum
kindacute Bahartekinsoyy şekerli hamurlu paketli gıdaları çok tüketmiş olma ihtimaliniz yüksek, beslenmenizi düzene sokmanız şart gibi görünüyor
Yenianne6161 kindacute 37. Haftadayım dün dayanamadım yarım paket cips yedim peynirli dorifos :D bugün heryerim sismis lastik adam gibiyim