Anonimee61 Geçen bir post yazmıştı arkadaş özelde 9 haftalık öğrendim diye özele gidip erken öğrenen var öı arkadaşlar
Baby_B Anonimee61 pozisyona bagli,doktora bagli 18+5 te soyledi doktorum 14.haftada daha erken demisto
Bbuusra Anonimee61 13+4’de öğrendim. Özel her zaman erken söylüyor. 16. Hafta da devlete gittim söylemedi. Zaten biliyordum cinsiyeti
Anniskoo0634 Anonimee61 valla al benden de o kadar çok sabırsızım öğrenmek te istiyorum özele de gidiyorum ama daha küçük diyor doktorum her seferinde
Anonimee61 ilaydaalptekin keseye göre mi söyledi acaba masallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ReyHalVe21 ilaydaalptekin nasıl yani nasıl görmüş nasıl anlamış daha yeni kalp atışları duyuluyor o haftalarda keşke bize de böyle doktorlar denk gelse bacım vay maşallah 🥹
ilaydaalptekin Anonimee61 bilmiyorum ki ya 🤣benim ilki oğlan buna kız diye düşündüm 7 jaftalıktan sonra 2 defa gittim göstermedi kesin kız o zaman göstermior diye düşündüm bu gittiğimde ewet erkek dedi 😁
Eelliiff1234 Anonimee61 keseye göredir 7 haftalık bi bebeğin hiç bir organı yokken pipiyi görmesi imkansız yani 😄 bazı doktorlar biliyor bazıları yanılmayım diye söylemiyor
Hamide_00 Anonimee61 11+2 de doktorum tahmin etti şekline göre çünkü göstermişti bacakları falan açıktı ama erken cinsiyeti öğrenmek için bunlar
Mavili1480 Anonimee61 Doktorum 13.haftada cinsiyetine bakacağını söyledi özele gidiyorum oğlumu 14 te öğrenmiştim
Deniz4848 Ben muayenelere özelde gidiyordum göremediler devlette ikili taramaya gittiğimde cinsiyetini soyleyeyim mi dedi doktor. Tamamen cihazlara ve bebeğin o anki pozisyonuna bağlı bence
Naazli Anonimee61 hem özel hem devlet hastanesine gidiyorum kontrole. İki doktorumda 12. Haftada cinsiyeti söyledi
queenanne1 Anonimee61 cihazla bi alakası yok tamamen bebeğin pozisyonuna ve doktorun tecrübesine bağlı 19+2 de öğrendim cinsiyeti 😂