Mervezngn Kızlar ilk bebeğimi ölü Doğumla kaybettim haliyle daha çok Bebek istemeye başladım o yüzden sürekli araştırmalar yapıp kürler buldum denedim. Öncelikle 2 ay soğan suyu ictim eşimde keçiboynuzu içti. Diğer ay hayıt tohumu adaçayı oturma banyosu ve belime yakı yaptım dün öğrendim ki tekrardan hamileyim mutlaka deneyin. Özellikle yakının işe yaradığını düşünüyorum deneyip olumlu sonuç alan çokmuş 😊
Mervezngn cilm yumurtaları geliştirip çatlamasını sağlıyor. Tam kuyruk sokumuna yapıştırcaksın 2 gün kalıcak o belindeyken ilişki olucak ve yumurtlama gününden 2 gün önce yap
Edyedy Sogan kuru kesinlikle ben 1 sene bebek istedim olmadi 3 gun sadece sabahlari ac karnina sogani dorde bolup kaynatip ictim ayni ay hamile kaldim
cilm Mervezngn yumurtlama günü her aya degişiyo diye biliyorum. nasıl yapıcaz osekilde siz neye göre yapıştırdınız.. birde eşinizde sorun varmıydı
Mervezngn cilm benim yumurtlama günüm her ay aynı üstelik ovulasyon testiyle emin oluyodum ama ben acele edip yakıyı yumurtlamadan 4 5 gün önce yaptım yumurtlamadan bi gün önce ilişki oldu bidaha olmadı demek o zaman tutmuş. Hayır ikimizde de sorun yok