clpa Dış doktor takipli gebeler, jimer ödemelerinde kartta taksit yapıldı mı ? Oda süsleme vs için hastane ile görüştünüz, nasıl oldu ?
Bet1626 clpa dışardan takipliyim Haziran’da doğumun değişmezse jimerde 55 dedi doktorum Sizin doktorunuz kim Fiyat verdi mi
Bet1626 clpa taksit olmadığını söylediler. Tek peşin çekimmiş. Doğum paketleri de var Ama benimki paketsiz olacak Organizasyon da sadece hastanenin kendi organizasyonu oluyormuş. Dışardan kabul etmiyorlarmış. Paketin içine dahil değil eklenebilir ücretiyle
Periih Ocak ayı doğum ücretleri ne kadar zamlandı acaba bende merak ediyorum ama öyle bi bilgi de görmedim
Kubranur11 Bet1626 cok calistim aytul hanimla bilirim cekirge dorugun doktoruydu ayrildi bende kadin dogum servisi hemsiredydim dorukta ebeydim.. sahsen nilufer doruk gosteris sadece jimer daha iyi olucagni dusunuyrm tabi ki sizin dusunceniz ama uygun hangisiyse onuda secebilirsin cunku onmeli olan doktor sen hastane icin o kadr ekstra para vermene gercktn gerk yok oda guzl olsa kotu olsa ne oluyor bende dogumunu cekirge dorukta yaptim calisani olarak su an 2. Ye hanileyim
Heycanlianne_41 Bet1626 canım jimerde arkadaşım hemşireydi hiç iyi şeyler duymadımmm git şehir hastanesinde 10 kişiyle doğur ama jimer🫠🫠
Bet1626 Kubranur11 fiyat noktasında ikiside aynı biri 55 biri 56 bin dedi. Siz kime görünüyorsunuz orda?
Bet1626 Kubranur11 duymuştum o doktoru da Sezaryan mı olacaksınız acaba belli mı? Bir şey sormak istiyorum size?
Bet1626 melikedelibas nilüfer doruk için sormuştum; uzm. ve Op. doktorlarda muayneli paket 80.000 TL Doçent doktorlarda 110.000 TL demişlerdi Jimeri bilmiyorum
Kubranur11 Bet1626 yok canim suhendan hanim normla dogumcu kizim 2.5 yasinda norml oldu buda aksilik olmazsa norml olur ama sezaryanla ilgili sorunu alablrm kadin dogum servisi hemsiresiym yardimci oluruum:)
Bet1626 Kubranur11 bende normal doğum olsun çok istiyorum. Aytül hanımı da biliyorsunuz acaba o da normal doğum yanlısı mı? En ufak bir şey de sezeyana yönelinmez inşaallah?
Kubranur11 Bet1626 aytul hanimda elinden geldignce normla dogumcu cok sezaryanci degil zorlar yani ama suhendan hanim kadr degildi birlkte calsitgmz kadr suhendan hanim asiri falza norml dogumcu ama o konuda aytil hanimda norml dogumdan cok fazla yana iyi doktor secmissin
Bet1626 Kubranur11 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. İlk doğumunuzu da mı Sühandan hanımda yaptınız?
Kubranur11 Bet1626 evet kuzum ilk dogumumda suhendan hanimda ben zatn orda claisyrdm doktorlari bluyrdm kadin dogumculari kendimi tek guvende hissettgm doktorda
Kubranur11 Bet1626 amin insallahh cumlemize yaa 2. Daha cok korkutuyo basima geecklerdn snra emin ol cok cok zor ama enfes bir sy norml dogum:)