yldz_10 Elifcahhnnnn ben de yarın sezeryan olacağm inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur sakin kalmaya çalışın stres yapmamaya çalışın ben ilk doğumumda stres yaptığım için tansiyonum düşmüştü sakin olduğumuz sürece kısa bir sürede bebeğimize kavuşacağız inşallah 🤲🏻♥️
Gebe_hazl Elifcahhnnnn sedyede götürmeye başladıkları andan itibaren dua okumayı hiç bırakmadım taa ki oğlumu elime aldım sakinledim ve çok hızlı gerçekleştiği için anlayamıyorsunuz bile. En iyi morali bebeğiniz vericektir size🌸 sağlıkla büyüsün.
BendeDeYok Elifcahhnnnn yarın sabah benimde sezeryan doğumum var. İkinci bebişi mi alıcam kucağıma. Hepimiz sağlıkla kazasız belasız kavuşalım yavrularımıza inşallah. Hep güzel düşünün güzel olsun.
hsnb Elifcahhnnnn yaa ne kadar güzel bebişinle kavuşacaksın hiç korkma seninle tanışmayı bekleyen yavrunu düşün sürekli inşallah çok kolay ve güzel geçecek 🌸🌸
Elifcahhnnnn yldz_10 isteğe bağlı tamamen uyutma oluyomu acaba ben kendimi biliyrm panik atak geçiririm korkudan
yldz_10 Elifcahhnnnn en canım bana da öyle dedi yeme içme kısmını kestim 8 de hastanede olacağım ben de
Mikoosu Korkmayın bence korkacağınız tek yer anestesizi geçince karnınıza bastırdıkları kısım o da çok ağrıdığı için sonrası kolay inanın
Mikoosu Zaten kesilip biçilirken hiçbir şey hissetmiyorsunuz o an sadece bebeğinizi görmek istiyorsunuz
yldz_10 BendeDeYok amin sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz benim de 2. Doğumum oğluma durumu anlatmaya çalışıyorum bakalım nasıl ilerleyecek inşallah güzel geçer heemn toparlarız
BendeDeYok yldz_10 bende aynı şekilde kızıma anlatıyorum sürekli. Anne beni bırakma diyor başka bir şey demiyor hastane de yatarken daha önce çok ağlamıştı bu süreci nasıl atlatıcaz Allah biliyor. En çok ondan ayrı kalmak koyuyor bana da.
Edilann Bu mikosu kimse yorumlarını silsin o ne öyle kesme biçme karna bastırma. Başlığı açan arkadaş iki güzel kelime yazmanızı istemiş korku filmi senaryosu değil
BendeDeYok Tazeanne23_ her şey çok güzel olacak diye kendini şartla sürekli dua et pozitife odaklan sadece işte o zaman rabbim ysrdımcımız oluyor. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah sizde 🌸