0Mommm
2 ay önce doğum yaptım Betül hanıma gidiyordum hastanenin herşeyinden çok memnun kaldım oda süsleme içerisinde olup 32.500 ödedik odamız tek kişilikti refakatçi içinde yatak vardı ayretten iki kişilik koltuk vardı gün içinde gelip oda temizleniyordu hemşireler çok ilgiliydi çok memnun kaldım bir sonraki gebeliğimi tekrar Cihan hastanesinde gerçekleştirmek isterim 🌸
Fatura istemezseniz nakit ödeme yaparsanız 30 bin₺
Fatura ister ve kredi kartı ile ödeme olursa 32.500
Ayretten 1000₺ anestezi ücreti alıyorlar
Ama fiyat bu şekilde olmaz Ekim ayında doğum yaptım ben yeni zam gelir
Oda süsleme , fotoğraf çekimi ve albüm içerisinde oluyor hoşgeldin bebeğim yazılı çikolata oluyor sebil boş oluyor kendiniz meyve suyu , hoşaf falan getirebilirsiniz 1 hafta sonra albümü teslim ediyorlar
Fiyat aynı kalmaz yükselir Ekim öncesi 25 bin₺ doğum sezeryan 27 bindi o ara zam geldi 30 ve 32.500 yükseldi doğum paketi 60 bin oldu
Şimdi asgariye zam geliyor otomatikman doğum ücreti de artıcak kırk küsür olur
Ama ben herşeyi ile çok memnun kaldım en başından doğumuma kadar ebeler olsun , hemşireler olsun hepsi tatlı dilli güler yüzlüler temizlik ve yemek getiren personelleri de dahil.
En son sorumlu geliyor memnun kaldınız mı rahatsız olduğunuz bir durum var mı personellere ilgili sorun varmı diye soruyor eve geldiğim de 1 hafta sonra falan da aradılar aynı şekilde sordular.
Hastanenin isimli bez çantası ile 1 tane battaniye ve mustelanın pişik kremi , yağı , şampuanını hediye ediyorlar taburcu olmadan işitme testi yapıyorlar her sabah çocuk doktoru geldi bebeğim için
İlk 10 gün çocuk doktoru ücretsiz bebeğinize normalde 28 gün olması gerekli ama o hastanede 10 gündü çocuk doktoruda çok ilgiliydi memnun kaldık Cuma taburcu oldum Pazartesi doktor kontrole çağırdı hem kendim için hem bebeğim için bu şekilde süreç devam etti.
Normal doğum yatışım yapıldı bebeğimin kalbi yavaşladı hareket etmedi acil olarak sezeryana alındım doğumhaneden ameliyathaneye alındım ebeler beni hep motive etti 5 cm açılmam vardı ama nasip değilmiş sezeryan olurken ordaki personeller anestezi doktoru hepsi çok ilgilydi Allah razı olsun abi diyeceğim ameliyathane personeli başımdan ayrılmadı sürekli nasılsın , bir sıkıntın varmı diye sordu beni rahatlattılar herşey gönlümce oldu doktorum Betül hanıma ulaşana kadar 5 doktor değiştim hiç biri içime sinmemişti en son Betül hanıma gittim ve doğum sürecime kadar takip olacağım tek doktor dedim ve öylede oldu her daim mesaj atıp sıkıntımı dile getiriyordu cevap veriyordu yönlendiriyordu muayeneler hep gülmeli eğlenceli geçiyordu umarım ikinci çocuğumda da Betül hanım olur.
Muayene ücretim normal de 2700₺ askeri personel indirimimle 2.500₺ giriyordum
Nst 300 veya 400₺ ondan yukarı değildi tam net hatırlamıyorum
Benim sürecim bu şekildeydi güzel anılar , izlenimler kaldı sağlıcakla bebeğinize kavuşmanız dileğimle 🌸