Canmbebegim 1 ay öksürdüm grip oldum sonrası kuru geçmek bilmeyen öksürük saatlerce öksürüyodum ne ysptıysam geçmedi doğal denemediğim içmediğim hiç bişey kalmadı sürekli su içip gargara yapıyodum boğazımı kurutmasın diye gerçekten çok zordu 6 aylık hamileydim artık karnım kasıklarım belim kaslarım her yerim ağrıyodu doktorum korkma bebek etkilenmez dedi ama kasılıyodum öksürürken çok fazla bebek iyi de olsa ben çok endişe ediyodum baskıdan dolayı çok şükür geçti her akşam nebulizatöre kaynamış soğumuş su koyup onun havasını içime çekiyodum iyi geliyodu ama bi süre komşularım artık halime acıyıp tek tek kapıma geldi şunu yap bunu yap çok kötü öksürüyosun diye gece sesim gidiyomuş hepsine herkes seferber olmuştu ailelerimizde dahil kim ne dediyse denedim banamısın demedi göğüs doktoruna gittim hiç bişey yapamadı hamile olduğum için en son antibiyotik yazdı öyle geçti. Antibiyotik bitti 2 hafta sonra bi boğax ağrısı burun akıntısı tekrar gribim nüksetti tam vücuttan atamadım tekrarladı bu sefer de yoğun geniz akıntısı ve balgamlı öksürük olarak devam etti en son biri siyah turp al içini oy dedi ve doğal kestane balı koy dedi internette tarifi var gece ayaz da beklet 1 gecw ertesi güne çıkan suyu iç dedi öyle yaptım o sıra 2.kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldım turp mu iyi geldi yoksa antibiyotik mi bilmiyorum ama deneyebilirsin inşallah faydası olur. Normalde asla önemsemem hastalıklarımı ya da dikkat etmem aman bulaşmasın etmesin diye pimpirikli değilim ama 2 aydır çektiğimi ben biliyorum ve şuan kimseyle tokalaşmıyorum isterse pimpirikli desinler olmadım da noldu her gece acile gittim oksijen almaya öyle zordu