1Anneadayiiii Cerenimoow o haftalarda illa ki oluyo canım endişelenme benimde çok oluyordu rahim genişlediği için oluyormuş 😍 18+3 haftalığım hala ara ara kasık ağrısı bende de oluyo 🐣
Barlasmomyy Cerenimoow çok nadir kasık ağrısı yaşıyorum genelde bel ve vajinada nadiren batma oluyor 15+3
Bal1bal Cerenimoow kazıklarım böğürlerim karnım ağrıyor az iş yapıyım ev süpürmeyi geçtim tuvalet banyo yıkayım evin döküntüsünü toplayım hemen ağrıyor dün gece pijama takımı giymeden uyumuştum buğün karnım ağrıyor hemen
Ates06 16,17. Haftalarda çok karın kasık ağrım oldu doktora gittim bir sorun çıkmadı şükür, bebek büyürken olurmuş bu haftalarda normalmiş karın kasları geriliyormuş
akkrn Ates06 Crown23 Beequeen kızlar sadece kasık mı yoksa bildiğiniz vajinanın en altına da arada bıcak saplantısı gibi acı girip çılıyor mu? Kasık beni tedirgin etmiyor ama vajinamın en altına vurunca tedirgin ediyor ne yalan söylüyüm :(
Beequeen akkrn Yaaa birebir aynı belirtilerin olması 😅 benim de öyle resmen vajinam sızlıyor batıyor bir şeyler hatta bugün biraz ev işi yaptım acaba ondan mı diye düşünmüştüm
Ates06 @akkrn ben de çok tedirgin olmustum idrar kültürü falanda verdim hatta ama dediğim gibi inşallah sizlerinde bir sorunu yoktur normaldir
Cerenimoow Crown23 kimi zaman baya ıslak hissediyorum mesela Birgün çok yoğun olup ertesi günü hafif şekilde oluyor sizin nasıl
Crown23 Cerenimoow benim her gün çamaşırım illakı ıslanıyor ilk haftalarda böyle bişi yoktu yeni yeni başladı
bebegim35_ Haftadayım aynı sıkıntıyi yaşıyorum bugün idrar ve kan verdim şükür temiz çıktı.. İki gündür böyleyim yalnız olmadığını bilmek iyi hissettiriyor normallestiriyor insan 😅 cumartesi doktor randevum var yine de soracağım bakalım
Cerenimoow Bal1bal benimde iş yapınca fazla ayakta kalınca ağrıyor baya küçük bi bebeğim var o sürekli kucak istiyor aldığım zaman zorlanıyorum