Lovess 28 yaşındayım 20 yaşında ilk bebeğimi kaybettim 21 de kızım oldu suan 7 yaşında 28 in ortalarında üçüncü kez gebeydim 23 haftada kaybettim suan 8+3 gebeyim inşallah 29 da kucağımıza alırız rabbim nasip ederse 30 olmadan kapatırız defteri 🌝
elif_4804 Lovess Allah evlatlarinizi bağışlasın inşallah. Çok üzülerek soruyorum kaybetme sebebiniz neydi bebeğinizi
Nur_sabah obiranne3 26 yaşındayım 2 çocugum var biri 5 yaşinda biride 11 aylık ve bugün hamile olduğumu ögrendim çok üzüldüm hiç hazır değildim en az 5 yıl sonra isterdim ne yapicağim bilmiyorum😑
aycicegiiii 30 yaşındayım 🫠 1 Kızım var haziranda da 2. bebeğimi kucağıma alacağım allah nasip ederse 🤲🏼 Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla ❤️
nurdanguenay Oh oh maşallah herkes genç anne ne güzel 38 yaş 3 aylık evliyim ilk bebişim 6+2 deyiz 🥰 Rabbim herkese nasip etsin
Minik_mucizemm obiranne3 30 yaşındayım ilk evladımı oğlumu 25 yaşında kucağıma aldım nasip olursa 31 yaşıma girip Mayıs ayında ikinci evladım olacak
-esra61- Merve-betul ne güzel maşallah bende 25 yaşındayım 2. Oğlumu kucaklamama günler kaldı biri 4 yaşında
Merve-betul -esra61- zor bacım şu an içimde sessiz çığlıklar atoyorum birazı yansiyo birazı bana sabahları beyin patlaması baş ağrısı olarak. Geri dönüyo saygılar 🤣🤣🤣
Gizemli_226 32 yaşımdayım 2016 yılında oğlumu 2023 yılında kızımı doğurdum şimdide 18+3 hamileyim 3. Kez anne olacağım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ecrin_Su47 obiranne3 Allah bağışlasın inşallah bn 36 olacağım 3 Çocuğum var 4. Bebek için eli kulağında inşallah 🙈