obiranne3 30 ma gelmeden 1 tane yaptım yaptım yoksa daha da düşünmem diyordum. 28 yaşındayım, 29 giricem, nasipse 3. evladıma kavuşucam daha çok yeni🥹 2 tane gözümün nuru kızlarım var elhamdülillah🌸 hayalim 3 kız annesi olmak🥹🤲🏻
NurAyse_nur obiranne3 28 yasindayim 1 kiz 1 oglum var Allah’a sukurler olsun. 3. Bebegimi kaybettim tekrar istiyorum Allah izin verirse🤲🏼kalabalik aile seviyorum esim ve çocuklarımla 🤲🏼
obiranne3 Hamide_00 Beequeen NurAyse_nur bnnryksl MaşaAllah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavrucaklara🌸😍
obiranne3 Hunilianne222 58Vildan Merve-betul Meltemm21 Sumisali_ ikibaloglanannesi Deleted33000 Kumsal28 Nursahergun Mamiko_2020 Anenglishteacher Htccndn Duruu3 Kur aslhnkrts9 Duruu3 Merve-Beyto Gamzeli_anne_ Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık sihhat mutluluk versin, huzurla büyüsünler, her daim karşılarına iyi insanlar çıksın😍🌸
Papatyamm63 Hunilianne222 bazen böyle sorunlar çıkınca yazamıyorum belki laf atarlar diye bende 24 yaşındayım 3 çocuğum doğdu 🤭
58Vildan obiranne3 26 yaşındayım 27ime girerken 3. Oğlumu kucağıma ya almış olucam yada bir kaç günümüz kalmış olucak :) elhamdülillah bana bahşedilen en büyük nimet çocuklarım 🤲
Merve-betul 25 yaşındayım 2 oğlum var biri 11 aylık biri 32 aylık işte biri iki buçuk yaş biri 1 yaş olacak gelecek ay yaşına giriyo😊😂
-esra61- Merve-betul ne güzel maşallah bende 25 yaşındayım 2. Oğlumu kucaklamama günler kaldı biri 4 yaşında
Sumisali_ obiranne3 maşallah Allâh bağışlasın inşallah 🤲 33 yaşındayım 2 kızım var 2 yaşında ve 2 aylık 😊
ikibaloglanannesi 27 yaşındayım 22 aylık oğlum var 🤍 28 de kızımı alacağım inşallah kucağıma🙏🏻 30 olmadan kapatıyorum defteri🙃
Deleted33000 obiranne3 maşallah kız sana ben 32 yaşındayım iki çocuk var ilki oğlan ikinci kız keşke bende erken yapsaymisim 3 numarayı gerçi olmadı iki tane de düştü nasip bu yaşaymis artık 🥰🥰🥰🥰
Kumsal28 obiranne3 21 yasındayım bı kızım var 3 buçuk yaşında şuanda hamileyim 16+4 haftalık buda kız olucak Allah’ın izniyle tam net değil ama benziyor diyor doktorlar🤗🌸
Nursahergun 31yasindaym.Bir oğlum var 2020li 🤗 26da anne oldum .2025 temmuz gibi inşallah ikinci bebişim olacak .. cinsiyeti belli değil 🤗🤲♥️
Anenglishteacher 28yaşında anne olacağım ilk bebeğim. Burada benim yaşımdakiler 2.3. Çocuğunu doğurduğunu yazmışlar. Ben çok erken sanıyordum şok oldum😂 Okul sınavlar derken bu yaşı buldu bende bebek işi :)
Duruu3 obiranne3 24 gircem 2 evladım var 3 yolda ben erken getiridm Allah’ın izniyle hep hayalim 3 rabbim nasip etti benden bukadar 🤣🫣