Betamom Mardin park hastanesinde Hazal Erdoğan hanım. Bende bütün tavsiyeler üzerine ona gittim bugün ve denildiği gibi memnun kaldım.

Betamom Mardin Yenikent de doktorum Cihanpol hastanesin de isterseniz onu öneririm çok iyi bir doktorumdur ilgili

Betamom özel cihanpol hastanesinde mem arjen yıldırım var ona gidebilirsiniz tanıdıklarımın çoğu oraya gidiyor ve doğumlarını orda gerçekleştirdiler hepsi çok memnun instagramda hesabı var bakabilirsiniz

Betamom artuklu mardin parkta hazal erdoğan ve bilal içer var çok iyi doktorlar onları tavsiye ederim ben hazal hanım sayesinde ikinci ayımda hamile kaldım

Evin1234 tamamdır bakayım. Dogumum ankarada olacak ama oraya gelince kontrole ihtiyacım olabilir. Muayene ücreti ne kadar acaba ?

Betamom Mardin’in özel hastaneleri çok kötü. Fulya Uzun kliniği var, kendisi bilgili bir hekim. Mardin’in sağlık hizmetlerinde kalite olarak Ankarayı ararsanız kahrolursunuz. Berbat. Takip için sorun olmaz ama mardinpark çok kalabalık, devlet hastanesinden hallice ki ben devlete 2-3 kez gittim daha temiz olduğunu düşünüyorum.

rosatue ankarada da özelde değilim .arayışım özeller için değil aslında ama Allah göstermesin acil bir durum olursa çat diye gidebileceğim bir yer arayısı içerisinde güler yüzlü baştansavma iş yapmayan biri olması yeterli diye düşünüyorum.

Betamom devlette sıra bulabilmeniz mucize gibi birşey. Rutin tahliller için bende devlete yaptırıyorum ancak randevu aşırı sıkıntı

Betamom uzak şehir diye bi dizi var da mardine kadın doğum doktoru olarak gitti oyuncu ordan aklıma geldi ☺️