Atandım mardine gidiyorum. Dogumum ankarada olacak ama doktorum yinede ordada bi doktor bul dedi. Öneriniz varmı ?
Mardin Merkezde doktor önerisi arıyorum
Betamom Mardin park hastanesinde Hazal Erdoğan hanım. Bende bütün tavsiyeler üzerine ona gittim bugün ve denildiği gibi memnun kaldım.
Betamom Mardin Yenikent de doktorum Cihanpol hastanesin de isterseniz onu öneririm çok iyi bir doktorumdur ilgili
Betamom artuklu mardin parkta hazal erdoğan ve bilal içer var çok iyi doktorlar onları tavsiye ederim ben hazal hanım sayesinde ikinci ayımda hamile kaldım
Minnakpopus muayene ücreti nasıl acaba ?
Betamom Mardin’in özel hastaneleri çok kötü. Fulya Uzun kliniği var, kendisi bilgili bir hekim. Mardin’in sağlık hizmetlerinde kalite olarak Ankarayı ararsanız kahrolursunuz. Berbat. Takip için sorun olmaz ama mardinpark çok kalabalık, devlet hastanesinden hallice ki ben devlete 2-3 kez gittim daha temiz olduğunu düşünüyorum.
Özür dileyerek bir espri yapmak istiyorum Alya Albora diye😂😂 inşallah en iyi doktorlara denk gelirsiniz 🙏
Betamom 850 tl muayene. Eğer emniyet personeliyseniz indirimi var.
Minnakpopus tamamdır çok teşekkür ederim
Betamom devlette sıra bulabilmeniz mucize gibi birşey. Rutin tahliller için bende devlete yaptırıyorum ancak randevu aşırı sıkıntı
Minnakpopus tamamdır ben yine özele bakayım teşekkğr ederiö