Busrababuz Elvn canım sana bir sıvı iceriyorlar sonra sonra 1 saat sonra kan alıyorlar bekliyorsun 1 saat sonra yine kan alıyorlar bunların sonucunda da doktor sana söylüyor
Deletedmom128 Elvn Önce aç karnına kan alıyorlar . Şekeri suyu içiyorsun. İçtikten 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar, 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar . Benim sonuçlar aynı gün çıkmıştı . Sabah kan verince öğlene çıkıyor genelde
tugbamehmetbaki Elvn ac karnına verdim şekeri içtim sonra 1 saat sonra 1 kere alındı ondan 1 saat sonra tekrardan alindi
Meralim09 Elvn ben ilk kan verdimsonra glikoz ictim 75 lik 1 saat bekledim kan verdim 1 saat daha bekledim ikinci kanı verdim canim ama midem cok bulandi son bir saatte
Elvn Deletedmom128 tek skntım ac kalmamak ve ben normalde bile ac karnina kan verince bayiliyorm kizlar napcam bn
Seyma95 Elvn evet 3 kere alınıyor. Valla ben kan verdktn sonra kulaklığı taktım güzel fon müziği ney filan açtım gözlerimi kapattım kafamıda yatar gibi yasladım başka şeyler düşündüm anca öyle durabldm midem çok bulandı bayılma derecesine geldim ama dedğm gibi yaptım öyle durabldm
Elvn Ins haftaya bugun seker yuklemesi testini kolay gecrrm simdidn bnm icin bi kabus esimi gotrcm yanimda