Deniz4848 Kızımda da park yatak kullanmıştım oğluma da elele madre aldım çok memnunum şimdilik. Hem sallanıyor hemde alt açma kısmı bez koyma bölgeleri krem yerleri filan derken benim her işimi görüyor alt değiştirirken her şey elimin altında
tugce1122 TwinsAndBeren kalitesinde bir fark vardır belki daha uygun fiyatlı sleepside daha uygun fiyatlı
TwinsAndBeren tugce1122 ben de Kasım indirimlerinden ikiz bebeklerim için 3600₺ aldım sürekli indirime giriyor normal fiyatının yüksek olduğuna bakmayın ☺️
TwinsAndBeren tugce1122 kanz ın sitesinde tüm özellikleri yazıyor oradan kıyaslayabilirsiniz ama ekstra bir fark olduğunu sanmıyorum
Hamide_00 tugce1122 aynen valla hemde yer çok fazla kaplamıyor çantasına koyup dolap üzerine bile koyuyorum
Yogurtlupilav tugce1122 3,5 yaşına kadar kullandım, tatile gittim götürdüm, aşırı memnun kaldım. 2. Çocuğuma da kesinlikle park yatak alacağım, 1+ yaşında oda yaparken yerleşik yatak alırım.
benim-kalbim-o tugce1122 evet 4 sene kullandım ve hala yepyeni sıfır gibi kısmetse ikincisinede kullanacam kaliteli bişey alırsanız hiç birşey olmuyor
benim-kalbim-o tugce1122 marka şuan aklımda değil kaldırdık bide ama civilden almıştım güzel bişeydi hatırlarsam bulursam söylerim yine
semi29_ tugce1122 tayinci olduğumuzdan dolayı benim için büyük kurtarıcı o yüzden hiç düşünmeden aldım tabi daha kullanmak nasip olmadı ama taşınana kadar idare etsin yeter diye düşünüyorum sonra yeni evde hiç açmayı düşünmüyorum direkt yataklı oda yapmayı düşünüyorum şimdi kurulu gayet kullanışlı ve kaliteli duruyor ben anne yanı olarak almadım yatağım biraz yüksek normal şekilde de hemen hemen beşikle aynı boya denk geldi
seyma0661 1rabia1 evet ya haki yazıyordu bi ara korktum ama neyseki bej geldi 😂😂 görsel olarak diğer park yataklar bana çok hantal gibi geliyordu ama bu çok kibar
Eyluleyluleylul tugce1122 ben 1 yaşından sonra bir tatil dönüşü odasına geçirdim park yatağı uykular daha kaliteli oldu herkes için ozamana kadar ayrı odada yatmak çok uçuk bir fikir gibi geliyordu ama çok da güzel oldu bunalırsanız bir deneyin ☺️
tugce1122 TwinsAndBeren özelliklerini karşılaştırdım fark da görünmüyor arasında hepsi birbirine benziyor zaten 🫠
Birbebekannesi01 tugce1122 ilk oğluma park yatak aldık 2.5 yaşında ve hala kullanıyor iyiki dediğim eşyalardan birisi oldu