-yonca Normalde başka bir özel hastenede takipliyim cuma kontrolüm ama bugün baş ağrısı dönmesi ve karın ağrısı yaşadığım için evimin yanında ki özele gittim orada ki kadın doğum doktoru bana bebeğin başı 4 hafta geride perinatolojiye git bi anormallik var doktorun hiç mi sana söylemedi dedi ama doktorum çok iyi bir doktordur her hafta kontrollerimi yapar evet bebeğim biraz zayıf biraz gerilik var ama sağlığı iyi diyordu bugün hayatımın şokunu yaşadım ve aşırı korktuk eşimle mesai saati bittiği için de gidemedim kendi doktoruma lütfen başına gelen var mı bi bakın ..
seymaytac -yonca ben de geçenlerde gerilik nedenli üç doktor gezdim. Biri bebeğimin kilosunu bile yanlış ölçtü. Bu sefer kilo vermiş diye daha panik oldum. Sürekli takipleriniz yapılıyor ve doktorunuza güveniyorsanız bence canınızı sıkmayın
-yonca Canoski bende öyle düşünüp rahatlamaya çalıştım ama yok asla içim rahatlamıyor ölüyorum korkudan
Crown23 -yonca 3.bir doktor fikri yada perinatolojiye gidip baktırın bence iciniz rahat etsin en azından
-yonca Crown23 Cuma günü gel doktorum ben takiplerini yapıyorum zaten dedi kafam daha çok bulanmaz mı öyle
Turunculu Bnm bebeğime 35. Haftada bir doktor başı 4 hafta ileride bacakları 4 hafta geride down sendromlu olur dedi hemde perinatoloji doktoru , şuan doğdu kucağımda ne kafası kocaman ne bacakları küçük , her dr farklı ölçüyor
-yonca Turunculu ay Allah bağışlasın Allah korusun 😔 umarım bizde sadece doktorun kötüsüne denk gelmişizdir 🙏🏻
-yonca seymaytac dimi bende öyle düşünüyorum ama bugün mü doktor o kadar üstten ve sert konuştu ki şok olduk