Kumru82 Meryem14 kıyamam canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin seni cok iyi anlıyorum yıkıldım resmen bende
Kumru82 Meryem14 sormadım ama canım ultrasona bakıyorum acaba hangisidir diye bi sürü sey yazıyor 0.22 2.88 acaba hangi değer harfi fln
Kumru82 Ftmskry inşallah canım benimde öyledir ama günler geçmiyor bide içine kurt düşürüyor dr gelde uyu gelde bekle
Kuzusarmasi Benim son adet tarihim 22 temmuz ama hamile kaldığım tarih 2 Ağustos dedi doktorum bende 4 haftalık tı son adet tarihime göre yani 1 aylık tı kese bile görünmedi dediğim gibi bir süre sonra görüldü üzülmeyin arkadaşlar geç döllenmedir yüksek ihtimal ❤️
Mucizem00 Kumru82 Canım Allah’tan ümit kesilmez bol bol dua et böyle olup bebeğini dünyaya getiren de çok insan var bazen önden bazen de geriden gidebiliyor Rabbim acil şifalar versin inşallah bir şey olmaz
NevinCeynakli Kumru82 üzülme canım geç döllenme olabilir benimde aynısı olmuştu 8 haftalıkken duymuştum kalp atışlarını
Sarenry Kumru82 üzülme canım bazen karın bölgesi yaglı olumca falan da duyulmuyor gec döllenmedir belki