Silaa126 Hunilianne222 Allah bize yardım etsin başka türlü seçemeyeceğiz en çok içime sinen benim Alp ama eşim kısa kalıyor diyor siz ne düşünüyorsunuz
Bsraklc92 58Vildan valla mertler genelde çok yakışıklı oluyor 😂 futbolu çok seviyorlar çok da sıkıntılı mert adlı bir öğrencim olmamıştı benim konulabilir bence güzel isim
Ayglvlkn Silaa126 ilk oğlumun ismi HAN Nüfus kayıt a giderken eşimde bana bi isim dha koyalım çok kısa ws die diretti ama ben istemedim.adı anlamını yitirmesin die şimdi iyiki Han diyoruz.2. Bebeğime hamileyim we yine erkek olcak nasipse uyumlu olsun die alp istiyorum.henüz erken ama başka güzel isim bulamazsak listenin başında
Silaa126 58Vildan Ben Mert diyorum seçenekler çok zormuş sizde de her kafadan bir isim çıkmış bizim de eşimin ailesi kağan diyor duyduklarından beri
-Anonim-1 Aybars ismini çok beğenmiştim bizde ama okulda dalga geçebilir demişti bir öğretmen arkadaşım neden diyince ayibars vs denilebilir dedi oyuzden Gökalp daha iyi anket içinde bizde oğluma Ediz Barlas ismini koycaz 💙🥰