CansuuBlogg Birşey sorucam aşılama olupta kaç gün sonra olumlu belirtiler yaşadınız ve bunlar nelerdi ? Kan testi yapmadan önce nasıl anladınız ve test verdiğiniz de olumlu çıktı ?
CansuuBlogg Nejla2011 ben cumartesi günü oldum aşılama doktor yumurta ve sperim çok iyi gözüküyor inş güzel sonuçlar alırız dedi bugün 3. Günüm belirti olurmu sizce ?
tatlibebegim_ CansuuBlogg bende kasık ağrısınvardı her an adet olacakmış gibi göğüs ucu hassasiyet ve bel ağrısı vardı son zamanlara doğruda sık idrara çıkma vardı, 10.gün evde çok çok silikle öğrendim 12 yada 13.gün kan verdim 36 çıkmıştı
1baharcicegi CansuuBlogg benimde ilk aşılamada tütü ilk günden itibaren kasıklarımda ince ince sızılar vardı ama onun haricinde başka belirti olmadı bende iki hafta sonra kanda öğrendim
CansuuBlogg Nejla2011 banada 12 gün Sonra kan ver dediler de belki erken belirtilerinden belli olur mutlu olurum dedim o yüzden sormak istedim :)
Nejla2011 Masal1234_ benim üç tane yumurtam vardı biri 20 biri 16 digeride 14 faladı ilk denemede tuttu
tatlibebegim_ CansuuBlogg inşallah tutmuştur ama belirti aramayın bence çünkü belirtisi olmayıp tutanda var tabi
CansuuBlogg tatlibebegim_ ama ben fitil kullanıyordum progeston siz kullandınız mı bilmiyorum bana 12 gün boyunca kullan dedi doktor dün ve bugün birşey Fark ettim iç kısımda vajinamın üst tarafı şişmiş sekreteri aradım söyledim daha kullanmayın dedi bu niye böyle oldu anlamadım
tatlibebegim_ CansuuBlogg bende progestan kullandım fitil tuttuktan 12. Haftaya kadar, ilkinde de kullanmıştım negatif olunca bırakmıştım, birşey deyim mi 2.aşılamamda son günlere doğru fitili iterken çok zorlanıyodum aynı dediğin gibi şişlik var gibiydi ilk günlerdeki gibi rahat girmiyodu yani öyle söyleyim
CansuuBlogg tatlibebegim_ evet evet tam olarak dediğim o şekilde ilk günler fitili koyarken zorlanmıyordum sonuna kadar itekliyordum doktorda bana 12 gün boyunca kullan dedi dün ve bugün fark ettim hatta biraz önce de baktım hala şişlik var mesela dün fitili koyarken itekledi sonuna kadar o şişlik parmağıma geliyordu bugün de aynı şekilde sekreter bayanı aradım söyledim daha kullanmayın dedi zaten kullanamıyorum itemiyorum o şişlik engel oluyor Bu beni korkuttu kafamda soru işareti oldu bir bakayım dedim hala şişlik var bilmiyorum acaba tuttu bunun belirtisimi