Gnm Bugün bebek için tek kişilik yatak bakıyodum içine reflü yatağıyla birlikte yatıracağımı söyledim. Çalışan bebek reflü teşhisi olmadan o yatağı kullanamaz dedi. Çok şaşırdım. Bu konuda bilginiz ya da tecrübeniz var mı? Çocuk reflü vs şikayeti olmadan da bu yatağı kullanabilir mi ve ne zamandan itibaren?
Elaylama Gnm laf etti bal kabağı işte kfldkd gülesim geliyor böyle anlamsız şeylerde. sana sorduk mu diyemedin mi yaa. tabi ki öyle bir şey yok. bu yatağı bebek reflüsünü engellemek için kullanacağız daha çok. bir de kusmuğu nefes borusuna kaçmasın diye.
Bskrt Gnm benm doktorum bebek asla düz yatırılmaz, sadece ben burda tartarken düz yatacak. Bezini bile reflü yatağında değiştir dedi Gerçekten dediğingibi yapıyorm hep onda yatıyor, hiç kusmuyor kızım
Ellaynagme Bende aldim amma banada denilen ilginc geldi simdi, her bebekde ztn bu sıkıntı oluyor malesef, olmadan once önüne gecmek bana daha mantıklı geliyor 🤔 oldukdna sonra ne anladım ben o işi
Gnm Ellaynagme yani ben de öyle düşünüyorum da bebekler ilk doğduklarında düz zemine yatırıyoruz zaten deyince zarar verecek gibi algıladım ben
bsebse Biz 15gunluguz ve ilk gunden beri kullaniyorum ben. Hic bir zarari da yok aksine egimi ve delikli olmasi sayesinde geceleri icim rahat
Gnm bsebse çok sevindim bunu duyduğuma. Peki bebeğinizin sıkıntısı olduğu için mi kullandınız yoksa benim gibi mi düşündünüz
Gnm GzdeSar daha önce de ürün almıştım ondan o zamanlar hamileydi kendi tecrübesinden söyledi muhtemelen de benim de kafamı karıştırdı
031965 Bence reflü olmasa da eğimi açısından bebekler için gerekli bişey. Ben aldım kullanmak nasip olmadı daha ama bende beşiğine koyucam. Sonuçta ilaç vermiyoruz ya alt tarafı yatak 😂 saçmalamış
Gnm 031965 aynen kimyasal birşey değil. Ben şu konuda endişelendim rahatsızlığı olmayan çocuğu o şekilde yatırınca acaba zarar mı veriyoruz ama sıkıntısı olmadan kullananlar da çoğunluktaymış
Gnm suden çalışan samimiyetle cevapladı o şekilde terslemem için ukalalığını görmek lazım.. yatağın işlevi hakkında çok bileğim yok açıkçası önlem amaçlı olması güzel👍
Elaylama Gnm o zaman elbette kırmak doğru olmaz. genelde biliyorsunuz böyle durumlarda insanlar bilmiş bilmiş konuşurlar ya ben direkt öyle anladım.