EsraBayraktar Demdem08 39+1 sancı falan yok oğlumda 40+0 da doğurmuştum iki üç gün önce nişanım gelmişti şimdi kızım olacak tık yok hala 😊
Demdem08 Sibelylmz Benimde hiç belirti yok henüz, doğum kanalınada girmemiş bizim kız bakalım ne olacak bekliyoruz 🙈🙈
Pambuk Balon gibiyim. Doğumu heyecanla bekliyorum. Sabahtan beri hafif sancı var. Son haftalar en zoruymuş cidden. Rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı ve kucağımıza almayı nasip etsin.
Demdem08 Pambuk evet en zoruda bu son günlermiş geçmek bilmiyor. . Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
Aselim Halimecicek 40 hafta kızımız olacak inşallah 3 kilo 900 gramdı 3 gün önce ama gelmeye niyeti yok 😀😍
Sibelylmz Demdem08 benimki doğum kanalına girmiş bebek aşağıda artık ara ara sancım var ama gelişme yok 😞 beklemedeyim
EsraBayraktar Amin herkes bir avazda doğurur inşallah 😊39 da kontrole gittik 3610 52 cm sizinkiler nasıl
Halimecicek Demdem08 benimde yarın 39.haftaya giriyorum 3500 du pazartesi günü daha çok kilo alırsa nasıl dogurcam bilmiyorum😐
Minik-japonum-05 Demdem08 KuzeyinAnnesi10 eğer ağrım geçerse tamamen olmıcam ama devam ederse olurum dayanılacak gibi değil birde erken doğuma sebep olabilirmiş o dahada riskli
Demdem08 Sibelylmz Maşallahh ne güzel, rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin. Bende heycanla kanala girmesi için bekliyorum 😑
Sibelylmz SemihNur benm.dun hafif belirtisi var gibiydi gittik doktora normal doğuma hazırlık sancılarıymis bakalım gelsin artık