mervekvcgl1 Ankarada yaşayanlar için soruyorum doğum icin bilkent şehir hastanesi mi etlik şehir hastanesi mi daha iyi gidip memnun kalanlar öneride bulunabilir mi
Daisyy000 mervekvcgl1 Çevremde Etlikten memnun olanı hiç görmedim.Bilkentin memnuniyet oranı daha fazla gibi
Yetersukrbck_0618 mervekvcgl1 ilk doğumum Bilkent’te oldu çok da memnundum özel hastane gibiydi sancı çektiğim oda tek kişilikti kaldığım oda tek kişilikti hemşireler doktorlar çok ilgiliydi ikinci kez hamileyim taşındım bilkent çok uzak geliyor iki kez etliğe gittim ama bende kararsızım
lilyum_ mervekvcgl1 ayy ben de çok merak ediyorum. Şehir dışında yaşıyorum doğum için Ankaraya gideceğim. Hangi hastaneye gitsem karar veremedim. Bir de doktorları da tanımıyorum hangisi daha iyidir acaba
tbmn mervekvcgl1 Ben ilk doğumumu Bilkent’te yapmıştım memnun kaldım ikinci doğumumu da orada yapacağım inşallah şuan muayenelere oraya gidiyorum
mervekvcgl1 lilyum_ etliklte hangisine randevu alirsaniz alin farkli bir doktora muayene oluyorsunuz hic daha aldigim doktora denk gelmedim hep farkli doktorlar denk geliyor o yuzden hastane ilgi alaka konusunda kararsizim
lilyum_ mervekvcgl1 doğum hastaneleri kapanmış hepsi etlikte toplanmış diye duymuştum. O yüzden etliğe gitmeyi düşünüyordum. Ama bu postun yorumlarından sonra bilkent daha mantıklı geldi sanırım
Yetersukrbck_0618 mervekvcgl1 ben hep aynı doktora randevu alarak gittim hep de kendisi girdi hiç asistanlar girmedi
Yetersukrbck_0618 lilyum_ Yeliz çolakoğlu çok tatlı aşırı samimi bi doktor çok da ilgili ultrason kağıdı bile verirdi öyle söyleyim
tbmn lilyum_ Necati hoca çok iyi kendi muayene ediyor fakat çok yoğun ve çok hastası oluyo odaya 2 3 hasta birden alıyor
lilyum_ Yetersukrbck_0618 çok teşekkür ederim. Peki her seferinde aynı doktora muayene olabiliyor muyuz? Yoksa asistanları mı giriyor?
Yetersukrbck_0618 lilyum_ genellikle doktorlar orda kendileri bakıyor venim gittiğim doktor çoğunlukla kendi bakıyordu