Sedakrt iknrkc fast food 😭çalışıyorum evden getirince yiyemiyordum ısıtıp tekrar yiyince tadı kaçıyor sanki. Pizzalar burgerlar havada uçuşuyo ne yalan söyliyim akşamda bir hazımsızlık yapıyo tabi acısı çıkıyor. En güzeli salatalı tavuklu şeyler hazırlamak
Celebi1 Yenianne6161 evet hatta doğum hikayemi de yazmıştım inanın cok cabuk geçiyor siz ne alemdesiniz? Çok fazla giremiyorum buraya
Celebi1 Yenianne6161 keşke olsaydım aşırı keyif alırdım özellikle biri hep aynı postun altında carlamak için var
Celebi1 Yenianne6161 kavuşmanıza çok az kalmış cok çok sevindim, ben hamilelikte çok zorlanıp darlanmıştım kucağa almak nefis bişi. Sezaryeni çok bilemiyorum ama inşallah sonrasında ağrı hissetmezsiniz. Doğum hikayenizi yazarsanız takipteyim 😌
Yenianne6161 Celebi1 bizde su azlığı vardı canım 27. Haftadan beri takipli geldik bu haftaya kadar bende normal istedim ama nasip olmadı :( mutlaka yazacağım buraya beklerim seni de 😁😁
Yenianne6161 Celebi1 bende darlanıyorum artık valla gözümün önünde olsun istiyorum artık, yüzüstü uyumayı özledim 😄
iremhzl iknrkc cips ve kola, hamilelik oncesi kolayla isim yoktu ama icimin yanginina karsi koyamadigimdan iciyorum ohhhhhh diyerek :( baska harerete ne iyi gelir bilen varmi