Merve-Beyto Sağ ksığımda bir ağrı var. Doktorada sordum normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor. Zaten hamile kaldığımdan beri panikatak birisi oldum. 11+4 üm bu durumu yaşayan var mı aranızda?
tugba_ck Merve-Beyto arada ani hareket yapınca bende de oluyor çevredekiler de normal diyor ama sizin şiddetliyse bilmiyorum
Elisa0422 Merve-Beyto bende de kasık ağrıları çok olmustu doktorum normal demişti rahim geriye dönük olanlarda daha çok ağrı olur dedi benim rahim geriye dönük o yüzden baya kasık ağrısı çektim ama bebek günden güne büyüdüğü içinde bu ağrı normal sayılıyor enfeksiyonun yokmuş içini ferah tut bence normal bebek büyüdüğü içindir o ağrı
Buketceylin Merve-Beyto ilk üç ay da normal benmde ikinci gebeliğim çok şiddetli kasık agrım oluyordu kese bebek büyüdükçe geriliyor kanama olmadığı sürece ani ve ağır şeyler kaldirmadkca hiçbir skntı yok bol bol dinlenin
Crown23 Bende 14.haftadayım benimde rahmim geride çok ağrılarım oluyor ayrıca kanamamda olmuştu şuan dinleniyorum bazen ayaktaylen bile sancım oluyor hemen yatıyorum