dilarakocc Merhaba kızlar 5 taş yüzüğüm var 1-2 sene önce almıştık şimdi satsak sizce ne kadar geçer elimize?
[silindi] dilarakocc canım işçilik vs çok düşürüyor fiyatı. alıp direkt hurdaya atacağız diyorlar işte taşlı yüzük vs baya düşük verirler
Es26 dilarakocc bende geçen tek taşımı satmak için sordum kuyumcuya 3bin dedi kullanıyorsan satma abla dedi ben bide bunu bi güzel temizlettireyim dedi yok dedim aldım geri çıkıp gittim 😅
dilarakocc [silindi] biz alırken 5e almıştık şuan sıfır fiyatına baktım 10.000 falan yazıyor ama o kadar çıkmaz eminim, en azından 4-5 falan çıksa işimize çok yarayacak ama daha düşük çıkar diye de korkuyorum
KumpirsMom [silindi] ben 2 haziranda evlendim değiştirmek için ağustosta aldığımız yere gittik 6 bine aldığımız yüzüğün 2 bine geri alırız dedi sen düşün yani 😂
[silindi] dilarakocc 4 falan eder herhalde o zaman. Ama tek bir yere sorup satmayın, birkaç kuyumcudan fiyat alıp öyle satın canım
dilarakocc [silindi] aynen canım gramajına göre de hesaplanır da bizim hesap uymaz ona😅 kuyumcular çakallık yapar mı acaba
[silindi] dilarakocc gramajıydı ayarıydı zaten hurdaya gidecek vs diye hiç fiyatına almaya çalışan olur illa ki 🤣 o yüzden birkaç kuyumcu gez kesin canım
dilarakocc [silindi] hayır canım tabikide alırken 5000 e aldık çok zarar ederiz zaten elim alışmış yüzük düşmesin diye düzeltip duruyodum şimdi yüzük yok elim boş kaldı 😂
Balbebek012 dilarakocc 5 taş yüzükten işçilik düşüyorlar taşı çıkarıp tartıp öyle alıyorlsr maalesef tam turdan tek taş beş taş gibi yüzüklerde çok kayıp oluyor
dilarakocc Balbebek012 eşim de dedi şimdi biz bunu 2000e verirsek geri almak istedigimizde 10 binden aşağı alamayız o yüzden dursun dedi
Balbebek012 dilarakocc maalesef öyle tektaş lar alırken pahalı ama satarken değeri düşüyor 22 ayar olsa bile aynı maalesef