GirlandBoy_Mom Yarın bebeğimi görmeye gidicem aslında cumartesi özele gitmiştim ama sağlık sorunlarından dolayı her dakika görmek istiyorum böyle içim içime sığmıyor 2. Bebeğim ama çok heyecanlıyım yine ya siz nasılsınız kızlar neler hissediyorsunuz 😍
Nananan GirlandBoy_Mom benimde ikinci gebelik 2 yaşında bir oğlum var yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım bir an önce yarın olsun 32+5 haftalığız biz çok şükür bir sıkıntımiz yok belki nst de olur yarın inşallah olur bakalım kaç kilo olmuş tombulum
BusZeyRas GirlandBoy_Mom 36.hafta kontrolüm var yarın, 34 ten beri her salı doktorda onlineım bir de Nst var tabii her salı🥲😁 kavuşmamıza az kaldı ikinci kızım olacak❣️
Nananan [silindi] kaç haftalıksiniz bende 32+5 haftalık hamileyim daha nstye bağlanmadim belki yarın olur diye düşünüyorum
GirlandBoy_Mom [silindi] cinsiyet ne zaman belli olur çatlıcam 🥹😊kızım kendini 17 veya 18 de gösterdi🤣
GirlandBoy_Mom Canoski allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok güzel bi bekleyiş 🥹🩷
[silindi] Nananan 36+5. Devlet takipliyim, ilk 34te nstye bağlandım. Sonrasında her hafta gel dedi haftalık giriyorum şimdi
Nananan GirlandBoy_Mom çok da kilolu değil aslında normal kilosu ben çok fazla kilolu olmasını istemiyorum açıkçası sağlıkli olsun
[silindi] GirlandBoy_Mom kuşum benimki de 18di galiba doktor net bir şekilde kız demişti. Yine o civarlar belli olur herhalde 🥹
[silindi] GirlandBoy_Mom ikili testte ultrasona girdim mi hiç hatırlamıyorum kız, kan vermiyor muyuz ikili test için 🤣
GirlandBoy_Mom [silindi] ikili test canım kemik yapısına bakılıyor ya daha geçen sene girdim unutmadım🤣🤣
[silindi] GirlandBoy_Mom kız ben girdiysem de unutmuşum o zaman 🤣🤣🤣 abooo benim kafa gitmiş hayırlısıyla 🤣