Angel19 Kızlar 13 haftalık hamileyim, tuvalete girdikten sonra pencereye bi kez kahverengi leke geldi bugün de afedersiniz ishal gibiydim neden olabilir acaba başına gelen var mı
minikbebegim06 Angel19 gebelikte her türlü kanama ve lekelenme risk olarak kabul ediliyor hastaneye gidip sorabilirsiniz
Maysa41 Kahverengi kırmızı akıntı çok önemli çok dikkat et korkma ama doktora acile görün cünkü erken düşük lere neden olabiliyor canım bulunduğum şehirde acil kadın doğum varsa git
Angel19 minikbebegim06 teşekkür ederim evde bir çocuğum daha var eşim asker daha gelmedi tekrar olursa yarın gideceğim
Angel19 Maysa41 çok azdı sadece bir kere geldi daha da gelmedi birkaç kez daha gittim lavobaya gelmedi
Defnecicek Angel19 doktora göründünüz mü ? Bende 9 haftalık hamileyim bugün çok az bende de köyü lekelenme vardı direkt doktora gitmeli miyim bilemedim
Angel19 Defnecicek evet doktora göründüm Protestan fitil kullanıyorum ve 5 tane iğne verdi . Çok ağır iş yapma ve cinsel ilişki yasak dedi .suanlık leke falan yok ama sonrasında benden kırmızı leke de geldi bi daha gittim suan yok şükür.bence sizde gidin çünkü arkası kırmızıya dönebilir tedbir almakta fayda var