Ayshababy kızlar 15+5 haftalık oldum sacım aşiri dokuluyor sadece sacım degil kaşlarimda başladi ne kullanmam gerek önerebilecegınız bişey varmi daha bu haftamdan 4 tane çatlak oluştu karnımda daha sonralara hiç duşunemiyorum nolucak yardımm
umutluanneadayi Ayshababy karnını yağla canım nemlendir bol bol saç dökülmesine yapacak bişey var mı bilmiyorum çünkü Benimkide aynı
1daltun Ayshababy ben hamileliğin başından bu yana vücudum için hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Saçımın dökülmesi de çok fazlaydı kestirerek önüne geçtim.
Ayshababy umutluanneadayi kokos yağsi badem yağsi falan karnıma iyi gelir mi çok erken degilmi çatlamak için
Ayshababy MkalpR kokos yağsi iyi dediler bide bağdem yağsı onlari alip deniycem bişey kullanmadim daha
Ayshababy 1daltun kestirerek saçsiz kalirim artik uzun sacimi yedim resmen kese kese yinede dokuluyor
MkalpR Ayshababy bir an önce başlayın bence ne kadar erken başlarsaniz o kadar önüne geçersiniz ben 3 aylıkken başlamıştim şimdi 6 ay olmak üzereyim ve çok şükür hiç çatlağım olmadı daha
umutluanneadayi Ayshababy evet 19 geldik çok şükür çatlağım yok çok fazla çatlayan bir insanım normalde