Maysa41 Kızlar en son 17 kasımda adet oldum 6 gün gecikti 7 aylık bebeğim var doğumdan sonra 4 ay adet olmadım sonra oldum 3 aydır oluyorum emziriyorum şuanda. Korunuyorum ama söyle bir korunma aslında tam korunma da değil geri yöntemle? İhtimal olabilir mi
Minnakpopus Maysa41 valla canım bunu biz bilemeyiz en net cevabı kan tahlili verir. Kan ver kurtul içindeki kurttan hele geri çekilme asla korunma yöntemi değildir yani her zaman ihtimal var
Satisati Maysa41 bı bilemeyiz ki test yapman gerekiyor ayriten geri çekilme bir korunma yöntemi değildir
Merve-99 Maysa41 yani doktor gibi bilgili insan bile tahlil yaparak öğreniyor bizler birsey diyemeyiz
Elis27 Maysa41 bir test alarak evde yapın ve gebelik varsa adetiniz de gecikmiş çıkar zaten korunma yonteminiz de sağlıklı bir korunma yöntemi sayılmaz bilginiz olsun
Maysa41 Merve-99 ondan değil böyle bişey beklemiyorum da demekki ihtimal olabilir. Yoksa sonucu sormadım canım. Cünkü daha 7aylık bebeğim var 😍 3. Çocuğa hazır olamam
Maysa41 170420 daha doğum yapalı 7 ay oldu sezeryan benim için 3.sezeryan çok zor olur heralde hayırlısı ama düzensizlik olur diyorlar o na birazda takmadım aslında
Maysa41 Merve-99 agzını hayra aç olsa asla hayır demek ama çok erken. Ben herşeyi denedim ama bana uygun bişey yok 🤣napıym
Elis27 Maysa41 valla cnm eşiniz kondom kullanabilir di çünkü çok çok afedersiniz zevk suyu denen meninin içerisinde dahi canlı sperm olduğu biliniyor yani. Spiral çok iyi bir korunma yöntemi kola takılan var hap var çok cesiti var ama asla geri çekilme korunma değil yani ben ona hiç güvenmiyorum bence bir an önce gebe olup olmadığınızı öğrenin gebe değilseniz de yonteminizi degistirin yoksa 3.cu de olur 4.cü de 5.cide
Merve-99 Maysa41 hap prezervatif spiral var niye sana uygun olmasınlar en basit prezervatif geri çekilme yapabilirdin
Merve-99 Maysa41 😅😅😅 neyse sende benim gibi ucledin çocukları olsun ALLAH in hakkı üçtür bisey olmaz ücuz gibi büyürler
Maysa41 Merve-99 2erkek biri 4 buçuk digeri 7 aylık. Şimdi ben kendimi hamile düşünmüyorumda 🤣 oldu ki kaza ile oldu nasıl olur daha yeni ameliyat oldum varmı çevrenizde böyle olan
Merve-99 Maysa41 akrabamin kızı var gayet iyi görünüyor yani onun kızı 1 yaşındaydı galiba pek bilmiyorum benjm çocuklarımın yaşı 42 aylık 18 aylık ve şubatta bir daha doğum 😅😅😅