Hatice4136 kızlar yarın ben hastaneye gideceğim pco var bende yarın yumurta çatlatma iğnesi istiyorum desem yazar mı? bir yıl iki aydır korunmasız yapıyoruz ve gebelik oluşmadı hiç …
Masal1234_ Hatice4136 geçmis olsun doktor kontrolünde yumurta takibi yapılır yumurtanın âdetin her gününe göre uygun boyda olması gereken mm vardır sizin o şekilde büyüyorsa eğer adetin 21.gunu sizden progesteron tahlilj yaptirmanjzi ister ona göre yumurta büyümüş mü sağlıklı catlams mi .
2599 Hatice4136 adetin 3 gunu yumurta sayimi yapiyor sonra hap veriyor ondan sonra catlatma ignesini vuruyorsun bende de pcos vardi bu sekilde ilerledi surec
Edilann Pco varsa dr takibi ile gebelik planlamanızı öneririm. Çünkü öncesinde yumurta sayısı ve boyutu ölçülüyor
Hatice4136 Edilann rahim filmi çektirdim tüplerin açık dedi onun için özele mi gitmeliyim yoksa şehir hastanesine mi
minikbebegim06 Hatice4136 ben şehir Hastanesine gittim tedavi planlandi ilaç başladılar sonrasında da iğne verdiler tedavi seyrine göre doktorunuz yönlendirme yapar aslında özelde de yapılan aynı şey ben olsam devlete giderdim siz bilirsiniz
Hatice4136 Edilann ben Ünv hastanesine gitmiştim ve amh vs alındı ayrıyeten alttan muayene edildi özele gidip göstersem olur mu?
minikbebegim06 ZeynepDuru17 soğan suyu önermeyin artık insanlara lütfen ya size iyi gelen ona gelmeyebilir bilmediğimiz kist oluyor adetle atılmayan soğan suyu da o kisti patlatip iç kanama geçirmeye sebep oluyor