Elaylama SimaTuranAslankaya ben yazmıştım dalga çayı diye aratın solda çıkar. benim mideme dokundu içmeye devam edemedim reflü olduğum için. 🙄 benle beraber içmeye başlayan bir gebe doğurmuş ama 3. gününde.
SimaTuranAslankaya [bilinmeyen] evet yazmıştı Doktoru vermişti o tarifi aslında hatrlıyorm malzemeleri ama emin olmak için arıyorm bide işe yaradımı diye
nuran34 1 litre suyu bir tencereye koy 10 karanfil 1 çubuk tarçın Taze zencefil bir kaç dilim (küçük parmak kadar soy dilimle) 1 yemek kaşığı mine otu / yoksa aynı miktarda adaçayı 5 tane kakule hepsini tenceredeki suya ekleyip 10 dk kaynat. Termosa süz ve 12 saat boyunca yudum yudum iç. Bu çayı HER GÜN DEĞİL 1 GÜN ARAYLA tüketelim ve içine yazanlar dışında kafamıza göre başka bir şey asla koymayalım. doktorlarınıza danışmayı da unutmayın çünkü karışımın içinde başka bir durumuna etki edecek bitkiler olabilir. kafanıza göre sakın kullanmayınnn. umarım hepimiz faydasını görürüz. bu arada bunu yapmayanlar için bir de ahududu yaprağı çayı varmış o da doğumu kolaylaştırıyormuş. hem daha kolay bulunur hem de zahmetsiz diye onu da belirteyim dedim ama ahududu yaprağı çayını doktorum söylemedi kulaktan dolma bir bilgidir.