SancarMom Kızlar selam 21 Ekimde Normal doğum yaptım ve 40 gün boyunca kanamam oldu. Hala regl olmadım sizler ne zaman sonra regl oldunuz acaba ?
Eldgrn SancarMom 18. Ayda oldum doktorum ilk 1 yıl adet olmamak veya düzensiz adet olmak normal demişti. Aktif emzirme varsa bu durum 2 yıla kadar uzayabiliyormus
ozlemozlem66 Çok normalmiş olmamanız, benim 30 gün kanamam sürdü 40 çıktı 3 gün sonra regl oldum sezeryan ile doğum yapmıstım hatta regl kanaması mı değil mi diye bir sonraki ay takip ettim yine aynı gün oldum bu şekilde ayırt ettim
SancarMom Htccndn Meraktayım doktoruma 40 ım çıkınca muayne oldum kendısı 15 gun sonra olursun dedı beklıyorum ama olamadım
sevvalcik Ay bitecek hala olmadım iki kere erken gebelik testi bir kerede kan verdim acaba tekrar mi hamileyim diye sağlık ocağındaki doktorum aktif emzirdigim için olmaması normal dedi ama adet olmadin diyede hamile kalmazsın diye birşey yok dedi dikkat et dedi
SancarMom sevvalcik Evet bende bugün test yaptım açıkcası endişelendim korunduğumuz halde insanın aklına türlü şeyler geliyor
sevvalcik SancarMom gerçekten öyle zaten ne psikolojik olarak nede vucud olarak tekrar hamile kalmaya hazır değiliz inşallah bir an önce regl oluruz sürekli acaba mi demek çok can sıkıcı