Dlrm Gg123 tabi aile de varsa yaptırılmalı benim ailemde de eşimde de yok onun içim hiç düşünmedim bile ben
Dlrm Gg123 hepsi hazır evet sadece banyo malzemeleri bezi eksik biz biraz erkenci davrandık 🤗 siz me durumdasınız
Mervisnese Gg123 kizlar 21+5haftaligim bende midem aşırı yanıyo ve sis birde vajinadaki bacak mi çatı mi ne orası acıyo eğilip kalkınca sizinde öylemi
Gg123 Mervisnese benim olmadı öyle daha yanma vs ama vajinada ki ağrıyı sorun isterseniz bende olmadı
DeryaZ Gg123 estafurullah canım benimde ilk gebeliğim birbirimize danışarak öğreniyoruz burada 😍 Hepimize hayırlı doğumlar inşallah
Burjucan Bende 26 haftalığım ben de çok aşağıda hissediyorum hareketlerini ve benimki de kız hepimiz bu haftalarda böyle hissediyorsak normali bu o zaman benim de daha 1 hafta var kontrolüme sorucam doktoruma ama erken doğumla ilgisi falan olsaydı söylerdi doktor diye düşünüyorum
AnlatmayaGerekYok Gg123 valla 25 haftalığım canım mesela sokakta falan tanıdıklar görse karnın çok aşağıda sanki doğuracaksın diyolar ama doktorum her gittiğimde kontrol eder detaylı hiç erken doğumla ilgili bişey demedi
Gg123 Dlrm bende üst baş hallettim çoğunu küvet vs de aldım sadece bez şampuan falan eksik işte benm de
Cigdemm91 Gg123 normal bi durum benimde sürekli öyleydi doktoruma sordum kafası yukarda ayakları aşagıda oyzden öyle dedi korkulacak bi durum degil bence