baharalper couleurcerise anladım, yatış dahil anladığım kadarıyla, peki doğum öncesi diğer ihtiyaçlar olursa suni sancı, serum, nst falan ekstra mı ücret oluyor hepsi?
Gulcem baharalper Hastane olarak değil ancak genel bir bilgim var diyelim epidural tüm hastanelerde ek ücrete tabidir. Onun dışında rutinde kullanılan ilaç yada sezaryen sonrası ağrı kesiciler gibi uygulanan serumlar için ek ücret alınmıyor.
baharalper Gulcem anladım hocam sizi doğum diye yatırdıktan sonra rutin olanlar dahil o halde nst, serum, oda hizmeti gibi
couleurcerise HilalAkysn Hayır bu Medipol Mega ve benim doktorum için geçerli profesör olduğu için fiyatlar daha yüksek diğer doktorların farklı
ayse2205 baharalper 2 gece yatış 1 anne 1 bebek kontrolü dahil. Ben genel anestezi istedim ama epiduralda dahildir ücrete diye düşünüyorum.
baharalper ayse2205 anladım teşekkür ederim, doğumda prosedür olarak yapılanlar, serum, nst falan da ücrete dahil o halde yatırdıktan sonraki işlemler gibi düşünebiliriz sanırım
ayse2205 baharalper yatıştan sonra ücret alınmıyo extra bi durum yoksa.yatıştan sonra takılan serum nst vs. Ücrete dahil
Aslaninannesi_ Benmelda Prof olabilir çünkü ben uzmana gidiyorum onun normal dogumu 33 bin zorunlu sezaryeni 51 bin isteğe bağlı 81 bin
Ezgi_a_k Aslaninannesi_ Merhabalar bende aynı hastaneye yarına op.dr nagihan kaya’ya randevu aldım muayne ücreti 3.500 tl doğum fiyatıyla işgili ilk muaynem yarın konuşup öğrenmeyi planlıyorum. Sizin gittiğiniz doktorunuzun ismi ne acaba memnun musunuz normal doğuma yardımcı olan biri mi . Doktorunuzla ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Aslaninannesi_ Ezgi_a_k canım ben Sema hanıma gidiyordum normal doğum yanlısı tamamen muayene ücreti 2300
minimavi Elifsn merhaba ben de Sema hanıma gidiyorum doğum tecürbelerinizi ve hekimden memnun kaldığınız kalmadığınız yönlerinizi paylaşabilir misiniz? Daha önce deneyimlemiş birini dinlemek iyi gelicek 🙈