Elifsn couleurcerise sema hocaya sordum doğumhane müsaitse alıyoruz dedi. Almazlarsa çok saçma olur ama ya
couleurcerise Elifsn Ben gebe okuluna gittim canım ne sezaryene ne doğumhaneye alınmadığını söylediler özellikle soruldu
Elifsn couleurcerise çok üzüldüm o kadar ödeme istiyorlar ama eşler giremiyor.. siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba
couleurcerise Elifsn Organizasyon süslemeyle ilgili görüştünüz mü hastaneyle kendimiz süsleme yapabiliyor muyuz
minimavi Elifsn merhaba ben de Sema hanıma gidiyorum doğum tecürbelerinizi ve hekimden memnun kaldığınız kalmadığınız yönlerinizi paylaşabilir misiniz? Daha önce deneyimlemiş birini dinlemek iyi gelicek 🙈
Elifsn couleurcerise hiç görüşmedim onları, sadece doğum ücretini sordum bu hafta detaylı bilgi isteyem, doğumdan sonraki kontroller içindemi paketin bilmiyorum, sizin doğum ne zaman olacak
yeni_anne2 couleurcerise şimdi şöyleki hastanenin kendı organizasyon şirketi varr tutarsanız onu tutabilirsiniz dışardan kabul etmiyorlar başka şirketleri ve birde kendiniz yapabilirsiniz bu iki seçenek varr sadece eğitimde sorulmuştu cevaplamıştı ebe
SevalElmas couleurcerise hayır yaptırmıyorlar hastanenın kendisi ücret karşılığı yapıyor fakat hiç güzel değil ve gereksiz pahalı
NisaFerhat couleurcerise ben daha yeni sordum muhasebe bölümüne kendiniz süsleyebilir ya da organizasyon getirebilirsiniz dendi
ayse2205 Elifsn p.tesi dogum yaptım ücretin içinde 1 anne 1 bebek kontrol var. Eger tahlil vs isterlerse ücret ödüyosunuz. Cuma kontrolü vardı bebegin fototerapi yatışı için 6.5 ödedik .
couleurcerise yeni_anne2 Başka şirketleri kabul etmediklerini biliyorum kendim getireceğim bir iki süsleme olucak sadece zaten onu sordum
Gulcem SevalElmas Kendiniz süsleyebilirsiniz ancak organizasyon firması tutamazsınız… Eşim hastane çalışanı ben de kendim süsleyeceğim.
SevalElmas Gulcem ben özellikle konuştum süslerseniz sorun olur duvarlara birşey yapıştıramazsınız falan dedıler ve güvenlik organızasyon ürünlerini almaz hastaneden içeri dedi Belki eşiniz hastahane personeli diye size öyle demiş olabılırler