Hanus Kızlar karnımda hafif hafif adet ağrısı oluşuyor . Kalçalarımda da hafif ağrı oluyo, kasığımda bişey hissetmedim. 32+6’yız Sancı olabilir mi? Lütfn yardm 😢😢 Hastaneye gitmeli miyim
2bebekannesi Hanus sancıların sıklığını takip et canım daha cok erken ama nolur nolmaz sen dikkatli ol düzenli sancı olursa o zaman doktor görmeli
deletedmom947 Hanus enfeksiyon olabilir. Eğer çok şiddetli değilse ağrınız ve düzenli aralıklarla sancı şeklinde gelmiyorsa bu gece telaş yapmayın. Ama yarın mutlaka doktora gidip muayene olup bi idrar testi yaptırın derim
CansuCaTurkmen Canım dinlendiğinde geçmiyorsa ılık bir duş al hala devam ediyorsa bir doktora görün mutlaka. Yalancı sancılar olabiliyor genelde ama belirli aralıklarla düzenli şekilde sancı yaşıyorsan doktora görünmen lazım mutlaka
Hanus CansuCaTurkmen evet sürekli gğn içinde değil, ara ara oluyor. Şuan bi 15 dakikadır o adet ağrısı var
CansuCaTurkmen Hanus 30 dan sonra yalancı sancılar gün içinde olabilir demişti doktorum ama bu sancılar dinlenince veya duş alınca geçer ve düzensiz olur demişti. Bir duş alın bence eğer ağrılarınız geçmezse doktora görünün Allah korusun
Cans50 Sanıeım şuan benim de yalancı sancım var belimde ve kasıklarımda 37 haftalık oldum geçmezse mı doktora gitmeliyim.
Hanus deletedmom947 Ilık duştan sonra dinlendim. Geçti çok şükür. Üşütmüşte olabilirim. Tekrarlarsa bu sekilde gideceğim doktora. Teşekkürler 🌸