Momysumy Bugün muayene oldum, Kesecik göründü ama aklımda binbir türlü soru kesecik boş olsa söylermiydi? Ultrasonda sanki içinde minicik bir nokta var gibi ama bilemedim çok evhamliyim 😅 Bu arada 5+2 olmuşum 😍
umidadem Momysumy gözün aydın canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Bendede küçücuk nokta gözükmüştü boş olsa doktor soylersi bence😊
Cagla87 Momysumy Kadifeden kesesiiiii. İlk öğrendiğimde bütün hafta bu türküyü söyledik eşimle 😅 Bebiş hemen görünmüyo canım, tedirgin olma. Dr görünce bilgi ve görüntü veriyor zaten.
idolice Momysumy Canım bildiğim kadarıyla zaten yaklaşık ve en erken 6 hafta ve sonrasında kalp atışı olduğunda anlaşılıyo bebeğin içinde olduğu ☺️ Haftaya duyarsın inşşallaaaaah 🤲🙏😇🧚♀️😚😚
Tuanayldz Momysumy 5w2 yim kadın doğum sekeeteriyim kendimi yiyorum ya boşssa ya şöyleyse ya böleyse cıldırcam 😂
Momysumy InsaAllah birşey yoktur çok sağlıklı görünüyor tebrik ederim dedi zaten ama yinede insan bi tedirgin oluyor Rabbim herkesi sağ salim kavustursun yavrularina 😍
Sidelya 5+4 te keselerini görmüştüm 6+2 de kalp atışlarını duymuştum. 6dan sonra kalp atışları duyuluyo ve görülüyolar diye biliyorum 😊 ama içini ferah tut kalp atışını bi duysam rahatlıcam demiştim şimdi 12. Haftayı bekliyorum o geçince bakalım hangi türküyü tutturcam 😅
Melekakyz Bende çok evham yapıyodum kese boşmu acaba doluysa kalbi atıyormu bebeğin bisürü şey düşünüyodum böle şeyleri düşünmemek lazm aslında kendimizi yıpratıyoruz 🙄
Momysumy Melekakyz Evet doğru diyorsun ama endişe işte .. Daha doğmadan bile annelik duygusu heralde aklımız çıkıyor birsey olacak diye
Tuanayldz Momysumy cünkü etrafda okadar cok duyuyorumki ya insan evham yapıyor allah hepimizin bebeklerini bize bağışlar inşallah 🙏🏻🙏🏻
tugrammm @As2712#349805 gebeliğin ilk haftalarında hatta bebegin hareketlerini hissedene kadar böyle evham yapman cok normal bende böyleydim cünkü :) icini ferah tut allah büyüktür.olumsux bisey olsa dr illaki söylerdi korkma minik kalbi atmaya baslamıstır bile fındıgın ;)