Gamzealptkn Ozlemerikci543450 sor bakalm aynen şimdi yaptm daha göbekten kalça için sürekli hastaneye fln gitmek gerekiyo
Ozlemerikci543450 Gamzealptkn göbekten olan progestan dex sanırım senin kullandığın bendeki dex değil ondan kalça denmiş eşim ve annem vuruyorlar benim hastaneye hiç gitmiyorum iğne vs için kendim de vururum da 🤣sonrasındaki ağrı durumu biraz korkuttu
Ozlemerikci543450 Kızlar bu progestan kapsül fitil atınca geri geliyor mu siz de de sabah 2 akşam 2 verdiler bu sabah başladım daha kalmadan 1 saat önce attım baya da ileri ittim ama akıntı gibi beyaz beyaz akıyor bu normal mi yoksa ben beceremedim mi ya 😔
Cambardak__ Ozlemerikci543450 çok normal canım bizimde aynısı oluyor geri geliyor beyaz beyaz bunlar normal ☺️
Ozlemerikci543450 Cambardak__ aynen ya vagifem kullanıyorum ayrıca onun kendi aparatı var onu ittirip basıyorsun çok güzel baya ileri gidiyor bu kendin atmalı olanlar zor keşke bunlarda aparatı olsa 🤣
Cambardak__ Ozlemerikci543450 aa onu ilk defa duyuyorum çok güzelmiş öyleyse keşke hepsi aynı olsa 😊 sizin transfer oldu mu bu arada
Ozlemerikci543450 Cambardak__ yok cumartesi benim transfer bu sabah başladım progestana bide iğne var kalçadan transferden sonra da sanırımndevam edilecek henüz orayı konuşmadık ama
Cambardak__ Ozlemerikci543450 benimde cuma transfer oldu öncesinde bende kullandım transferden sonrada progesteron devam ediyor ve kalçadan iğne vuruluyor benim iğne 2 günde bir seklinde
Ozlemerikci543450 Kalça iğnesini yaptı annem progestan şükür gram acımadı çok korkmuştum kötü yorumlar okudum ama şükür iyiyim 😊
Pera_aslan Ozlemerikci543450 canım bence cumartesiden beri Progestan ampul vurduruyorum kalçadan perşembe transferim var ama benim acayip ağrı yaptı oturtamıyorum üstüne ve morardı biraz 🥲
Ozlemerikci543450 Pera_aslan yaaaa bende çok korktum bugün ilk vuruluyorum şimdilik 10 tane var bitince gene devam dediler annem vuruyor benim ama hiç ne ağrı oldu ne acı bilemedim vurandan etki eder mi acaba başka yere mi vurdursanız 😔uzun saman bunu vurulcaz gibi bi çözüm bulmak lazım
Ozlemerikci543450 Gamzealptkn Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin eve gelince haber ver bize merak ederiz ❤️
Pera_aslan Ozlemerikci543450 ya 3 tane oldum işte 3ünü de başkası vurdu ama acayip ağrı yaptı yatamıyorum uzanmıyorum o derece
Pera_aslan Ozlemerikci543450 bana dedi zaten hamile kalırsan ilk 3 aylığa kadar kullanacaksın iğneyi diye
Ozlemerikci543450 İlk progestoron sonucun 0.38 çıktı doktora attım bakalım ne diyecek cuma günü istedi bide muhtemel orda artacak 28 inde verdiğim 0.38 sonrasında ovıtrelle oldum 2 tane fitil ve iğnelere başladım