minik_711 boyle kirilircasina agryor ara ara bacaklarima bicak kesigi gibi agri giriyor heleki az yruuduysem agrinin onune gecemyorum oyle durumlarda sizinde oluyormu
Ssnm10 Öncesinden ben de öyle oldu ev işi yemek ayakta kalmak derken yoruluyor bir de doktor magnezyum eksikliği demişti
Ssnm10 minik_711 😀 sorma aynısı ben de de var 14 haftalığım daha erken ama doktorunuza sorun benim doktorum gayet normal dedi hareket etmek bile yorar magnezyum desteği verse de ne fayda yaşlanmış gibiyim Allah sabır versin biz annelere 🥹
Sazenin Kaç haftalıksınız? 3. Trimester a yaklaştıkça pelvik kemikleri bebeğin vajinadan rahatça geçebilmesi için ayrılmaya başlıyor o da ağrıya sebep olabiliyor
Sazenin minik_711 bir doktorunuzla görüşün erken evet kemik açılımı için benim 26 da hafif hafif başladı
minik_711 Sazenin 27 sinde gidicem hastaneye ozamana kadar bakalm acaba fazla hareket halinde olmakmi bukadar agriya sebeb oldu
Sazenin minik_711 yani her gebelik birbirinden farklı oluyor kimisini hareket hiç etkilemezken bazılarında ağrıya sebep oluyor siz yine kendinizi yormayın doktorunuza görünene kadar