Tubisko04 Kızlar cinsiyetimiz için doktorumuz bize kız dedi 🩷 fakat emin olamıyorum alışveriş yapacağım da size de göstermek istedim ultrasondan pek bişe anlayamadım sizce de kız değil mii?
danla2711 Tubisko04 aynı haftadayız 17+6 yım bende bizimde cinsiyeti erkek dediler ama net değil 🥰😂 burda benimki gibi anlaşılmıyor ki
Elis27 Tubisko04 Dr kız dediyse kızdır burda sana bu bebek erkek deseler guvenebilecek misiniz peki ? Eğer emin olamıyor Dr güvenmiyorsanız farklı bir Dr daha giderek teyit ettirebilirsiniz ama bacak arası resmi vermiş pipiye benzer bişi göremedim
Tubisko04 danla2711 ya doktorumuz çok net bi şekilde kızınız olacak dedi tecrübeli de bir doktor fakat etraftan çok şey duyuyorum önce kız diyorlar detaylıda erkek çıkıyor diyorlar öyle bi süprizden korkuyorum 😂😂😂 şimdiden cicili bicili şeyler almaya başladım bilee
danla2711 Tubisko04 ay bende valla bizim net olmadığı için insan bi tedirgin oluyor ben erken öğrendim 14.haftaydı değişir mi bilemedim en son kordonu bacak arasındaydı o yüzden tedirginim😂 hep unisex alıyorum detaylıda kesinleşir artık