Bayraksevda Yarın Doğum yapıcam ve normalde de her muayenede bayılan biriydim çok şükür hamilelik sürecinde kan aldirmada falan bayilmadan 9 ayı atlattm ama doğumdan çok korkuyorum napıcam bilmiyorum desteğinize ihtiyacım var 🌺🥲🥲
sutlukahve Bayraksevda korkma lütfen emin ol korkacak hiçbir şey yok sezaryenden sonra bundan mı korkmuşum diyeceksin 😂 ilk yürüme vs bunlar sancılı bir süreç sadece sezaryen anında hiçbir şey yok inan. Bebeğine kavuşmanın heyecanını yaşa sadece gerisini düşünme 💐
Paronayanne Bayraksevda kendini ve bebeğini strese sokma canım . Kimsenin içinde kalmıyor hepimiz doğurduk. Beslenmene dikkat et hemen toparlarsım korkma
Mutluluukkk_ Benimde haftaya doğumum. Dua etmekten başka bişey yapamıyorum kendime teselli veremiyorum 😂 Allah kurtarsın inşallah hepimizi genel anestezimi alacaksınız spinal epidural falanmı
Bayraksevda Mutluluukkk_ inşallah cümlemizi 🤲🏻genel anestezi sonrasında ayılmak zor oluyor diyorlar komple uyumak istemiyorum aslında bebeğimi görmek istiyorum o an ama çok korkarsam sakinleştirici isteyebilirim mide bulantısı falan da oluyormus o esnada hiç dayanamağim seyler allah güç kuvvet verir inşallah 🤲🏻🥲
Bayraksevda sutlukahve sadece o ameliyathaneden çıkma sürecini atlatsam gerisine katlanırım gibi geliyor normalde muayene olurken bile stresten tansiyonum düşüyor bayiliyordum Doğum gözümde çok büyüyor pozitif hikayeler okuyup duruyorum ama nafile 🥲😄
sutlukahve Bayraksevda gözünde büyütmemen gereken tek şey sezaryen anı biliyor musun 😂 rahat ol boşuna stres yapıyorsun gerçekten bana da hep derlerdi inanmazdım sonradan çok kızdım kendime aylarca bunun için mi korkup stres yapmışım diye
Yenianne6161 sutlukahve tansiyon düşmesi mide bulanması oluyormuş sanırım sezaryene anında o an müdahale ediyorlar mı
Bayraksevda sutlukahve yaa umarım bende böyle düşünürüm doğumdan sonra kendime engel olamıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama 🥲
Bayraksevda Yenianne6161 hayır alttan muayene yaparkenken çati muayenesine bile müsade edemedim korkudan kan aldirma iğne olma bunlarda aşırı stres oluyorm bayiliyorm ortaokuldan kalma bi hastalk oluştu bende Tetenoz aşisinda🥲
Bayraksevda Yenianne6161 sakinleştirici veriliyormuş sanırım ama ben uyusturma kismindan ve sonda kismindan korkuyorum sonrasina bi şekilde katlanirim bebeğim dünyaya gelmis olacak çünkü 🤲🏻🤲🏻
Poyrazefeoz Yenianne6161 bende mide bulantısı olmuştu panik yaptım damardan ilaçla hava verdiler hemen
sutlukahve Bayraksevda böyle olacaksın inşallah rahatlatmaya çalış kendini stres bebişini de etkiler ☺️ sağlıkla, kolaylıkla kavuş inşallah 💐
Bayraksevda Premsems ay inşallah ya olumlu formları okudum hep umarim ben de olumlu bi şekilde yazarim buraya doğumumu 🙏🏻
Turunculu Bayraksevda sonda uyuştuktan sonra takılıyor. Ayrıca spinalde kan aldırırken daha çok acıyor iğneyi hissetmiyorsın bile
Paronayanne Bayraksevda evet çok iyi geliyor. Bende sezaryen oldum afedersin gazı da baya kolay çıkarıyorsun. Ne kadar yürürsen o kadar iyi oluyor. Korkma canım . Zaten uyanıyorsun bebiş yanında sancı yok bir şey yok her şey bitmiş. Öyle düşün 😁😘
Premsems Bayraksevda panik yaparsan sakinleştirici verirler zaten hiç korkma, inşallah sende çok iyi geçti yazacaksın buraya