GezenTavuk_2 Ykfi sakız çiğneme boklu olur dediler bana 😂😂 sanki sakız çiğnemesem çocuk altına etmeyecek 🤣
Ykfi yeni_anne2 benim de kaynamam ben belgesel izleyince hayvanlara bakma çocuk onlara benzer diyor 🤣🤣🤣
Ayyildiz1 Birde meme ile oynama elleme deniyor, banyoda bile çok dokunma diyen var neden sizce? Duydunuz mu daha önce bunu
greenofbroccoli Ayyildiz1 ay o nedenmiş? Yıkanırken illaki ellemiş bulunuyoruz mesela ya da ağrıdığında istemsizce tutuyoruz ovalıyoruz 😂 daha neler duyacağız Allah bilir 😂
Ayyildiz1 [silindi] son haftalarda belki olabilir ama gebeliğin başında ortalarında da olur mu ki doğum riski?
GezenTavuk_2 Nananan her kafadan bir ses yeminle 😂 ay varya daha neler yılana bakma çocuk karnından kayar diyordu kaynanam
Mejsa Ayyildiz1 ara ara göğüslerden hafif sıvı geliyor bu haftalarda da çok müdahale ederseniz sıvının misal daha çok çıkmasına sebep olunursa doğumda süt gelmemesi gibi durumlar olabiliyormuş. O yüzden sıkmayın müdahale etmeyin kendi halinde olsun manasında diyorlar vücut bir hazırlık içerisinde malum