momBg Belirtiniz var mı gerçe bu kadar erken olur mu bilmiyorum , test yapanınız oldu mu ben perşembe gününü bekliyorum o zaman yapıcağım 💖Hepimiz pozitif görelim , inşallah 👼🏽🍼🤰
MrvBK momBg Bat 25. Bu ovülasyon testlerinin içinden çıkan strip gebelik testinden yaptım bu sabah kocaman bir negatif. Regli beklicem artık. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırım 🌸
Meridaily momBg bat 28,dün test yaptım negatif 😁 meme hassasiyeti var sadece ama o zaten oluyordu her ay😁
momBg MrvBK canım benim inşallah hepimiz için dua ediyorum 💘belki de erken gebelik testine geç yansır yine de bekle bakalım✨✨
momBg Meridaily ya insan dayanamıyor yapıyor erkenden seni çok iyi anlıyorum ama regl bekle bakalım benim bi ara o kadar belirtim oldu ki üstüne regl oldum artık belirtiye de güvenmiyorum 😁😁
Meridaily momBg evet ya sanırım kendimizi hamile hissetmek istiyoruz beynimiz belirti çıkarıyor sürekli. 😁 Bakalım adet gününü bekleyeceğim ben de. Gecikip öğrenen çok oluyor belki bizim de öyle olur kuzum😍
Yaprakunallar Bat 25 adet ağrılarım basladı dün negatif ti test 🥹 tekrarlasammı acaba ilk idrar olmayacak
momBg Yaprakunallar canım belki regl olucaksındır ama tek ağrı ile bişi diyemeyiz yerleşme de de ağrı taşıyanlar var ama yine de gününü bekle öyle olmazsan tekrar test yap💌💌
momBg Meridaily canım ben düşündükçe kendime belirti yaşattığımı anladım diğer aylarda o yüzden artık düşünmemeye çalışıyorum 💚
Nergiznane Bat 26 belitileride anlamiyorum artık midem cok yanıyor bugun basladi bas dönmemde var ama demir eksikligi ve kansizlik problemim var yani ara ara normaldede oluyor sadece bugun çok fazla dönüyor
momBg Nergiznane regl olmazsak test yaparız Şuanlık en iyi yolu bu canım bende senin gibiyim birde 2 yıldır deniyoruz 🫠
Nergiznane momBg rabbim nasip etsin insallahh ben sabah test yaptim negatif çıktı bizde 1.5 yıldır deniyoruz
Yaprakunallar momBg benim bat 25 dün refl ağrılarım vardı oldu olcak gibiydim geçti anlamadım bugünde bi tuhafım karnım değişik dolu gibi bi his ama olucam heralde öyle hissediyorum🤣 bu ay çok değişikti ya
Yaprakunallar momBg momBg ay belimin sol tarafına sancı giriyor sızı gibi adet olcakmışım gibi ağrılarım var iki gündür ya anlamadım beyaz akıntım var bugün hep